Velg modell:

BMW X5 40e Plug-in Hybrid

Det beste fra to verdener er samlet i den komfortable plug-in hybriden med firehjulsdrift, BMW X5 xDrive40e iPerformance. Innovative løsninger forenes med luksuriøse og allsidige egenskaper på en høyst vellykket måte. Det unike konseptet er perfekt tilpasset SAV-modellen. Resultatet er imponerende kjøredynamikk og svært effektiv energiutnyttelse.

Det som virkelig er verdt å legge merke til, er rekkevidden i ren elmodus. Den kan kjøre ca. 30 kilometer uten lokale utslipp og uten å bruke drivstoff. Høyspentbatteriet er trygt plassert under bagasjerommet. Det romslige bagasjerommet rommer inntil 1720 liter, så du har plass til mye og stor bagasje. Du finner ikke maken til dette fremtidsrettede modellkonseptet. I tillegg kan BMW X5 40e by på hele 313 hk.

Bykjøring

Ved bykjøring utnytter BMW X5 xDrive40e iPerformance kreftene til elmotoren fullt ut. Med fulladet batteri kan du kjøre kortere strekninger (inntil 31 km) uten lokale utslipp. Det vil si at du kan kjøre i byen uten å bruke en dråpe bensin.

Kjøring i hverdagen

Når du kjører til jobben, kommer samspillet mellom de to motorene i plug-in-hybriden virkelig til sin rett. I AUTO eDrive-modus sørger den intelligente kombinasjonen av forbrennings- og elmotor for et svært lavt forbruk. Det ligger betydelig lavere enn forbruket til andre biler i denne klassen. Kort sagt, nyt den komfortable luksusen i en BMW X-modell med minimalt forbruk.

Langkjøring

Opplev effektiv kjøreglede, også på langkjøring. Plug-in-hybriden er godt egnet til langkjøring, uten at det går ut over rekkevidde eller bilfunksjoner.

Motorer

En kraftig 4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor og en høyeffektiv eDrive-elmotor driver BMW X5 xDrive40e iPerformance fremover. Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive sørger for optimalt veigrep.