Velg modell:

Nye BMW i3

Visste du at du nå kan bestille bilen på nett? Konfigurer og bestill

BMW i omdefinerer mobilitetsbegrepet på flere områder enn bare miljøvennlig og effektiv kjøring. Den helelektriske BMW i3 setter en ny standard for bærekraftig design og elektrisk kjøreglede.

Den nye BMW i3 leveres med oppgradert batteri, som ifølge NEDC-syklusen vil øke bilens rekkevidde med over 50 %, som tilsvarer inntil 300 km. En stor forbedring mot første utgave som har en rekkevidde på inntil 190 km i henhold til NEDC-normen. Selv ved utfordrende vær- og kjøreforhold og med utstrakt bruk av air condition vil rekkevidden være opptil 200 kilometer ved fulladet batteri.

Nye BMW i3 har et oppgradert batteri på 94 ampere og en kapasitet på 33 kWh. Motoren yter 170 hk/125 kW og tar deg fra 0 til 100 km/t på kun 7,3 sekunder.

Prisbelønt publikumsfavoritt

Med i-serien har BMW satt helt nye bransjestandarder for bærekraft og miljø fra produksjonsprosess via utslippsfri bruk til resirkulering mot slutten av livssyklusen. Både BMW i3 og BMW i8 har mottatt en rekke innovasjons- og miljøpriser, blant annet for lettvektskonstruksjon, bærekraftighet, kjøreegenskaper og design.

BMW i3 har også etablert seg som en publikumsfavoritt over hele verden, to år etter at den ble lansert. I Norge er det den mest solgte BMW-modellen og på verdensbasis blir mer enn 80 % av de som kjøper BMW i3 BMW-kunder for første gang.

Økt ladekapasitet

Nye BMW i3 er utstyrt med en oppgradert ladeløsning. Med trefase kontakt og inntil 11 kW kapasitet er nye BMW i3 (94 A) fulladet på under tre timer, som er den samme tiden som for dagens BMW i3 (60 A).

Detaljert gjennomgang av bilen

Denne videoen vil forklare deg hvordan alt i bilen fungerer. Merk at noe av utstyret som vises kan være ekstrautstyr som ikke nødvendigvis finnes i din bil. Filmen er delt i følgende kapitler:

BMW i Remote 0:53
Instruksjonsbok 2:50
Fjernkontroll med nøkkel 3:26
Bagasjerom 4:29
Panser / Oppbevaringsrom 5:28
Lading: 6:16
Dører 8:17
Start / Stop 8:38
Comfort / Eco Pro / Eco Pro+ 9:14
Enpedalskjøring 10:20
Instrumentdisplay: 11:13
Multifunksjonsratt 11:42
Navigasjonssystem 12:37
Telefon 13:11
Ladeinnstillinger 13:39
Favorittknapper 13:57
Speil 14:14
Nødsituasjoner 14:47

 

HELT NYE BMW I3S 

Hvis fremtiden ligger i sportslige og utslippsfrie biler, er BMW i3s forut for sin tid. Den akselererer fra 0 til 60 km/t på imponerende 3,4 sekunder, har en typisk one-pedal-følelse og en sportslig design. Den er fulladet med kjøreglede.

Frontskjørtet og den høyglansede støtfangerkledningen gjør bilen bredere. Sorte hjulbuer og eksklusive 20" lettmetallfelger i ny design gjør bilen sportsligere. Hekkens skarpe kanter og 40 millimeter større sporvidde gjør bilen mer markant. Å kjøre BMW i3s vekker større kjøreglede.

InteriørpakkerBMW i3 - Interiør - Atelier

Utstyrsversjonen ATELIER er standardutstyr og består av autentiske materialer som holder høy kvalitet. Her gir farge- og materialkontraster en levende atmosfære i kupeen. Stoffkombinasjonen Neutronic i aragazgrått understreker det moderne uttrykket.


BMW i3 - Interiør - Loft

Utstyrsversjonen LOFT har et avbalansert stilfullt uttrykk. Bastfibre og lette materialer gir en rolig og behagelig atmosfære. Presise BMW i-blå konturer fremhever den renskårne stilen. Designdetaljer, som et lyst instrumentpanel med BMW i-skinnstruktur og et lyst skinnratt, setter et moderne preg på kupeen.

 

BMW i3 - Interiør - Lodge

LODGE innvendig design kombinerer kvalitetsfølelse med en naturlig stil. Sammen med den kassiafargede ull/naturskinn-kombinasjonen Solaric skaper de lyse flatene en innbydende stemning. Sortkalket eukalyptustre med åpne porer fra bærekraftig skogbruk gir kupeen en helt spesiell stil.

 

BMW i3 - Interiør - Suite

Naturlig garvet dalbergiabrunt Stellaric-skinn er brukt på instrumentpanelet og setene og understreker den svært høye kvaliteten til SUITE innvendig design. Alternativet med sortkalket eukalyptustre med åpne porer er en eksklusiv detalj, og matt galvanisert dekor i hele kupeen runder av denne utstyrsversjonen.


Vurderer du nye BMW i3? Priser og bestilling