Velg modell:

BMW i8

Du ser at dette er en sportsbil ved første øyekast. Den har en ekstremt lav og bred front, flat silhuett, kraftfulle former og presise linjer. Ved andre øyekast ser du en gjennomtenkt revolusjon med en funksjonell design. Bærekraftige løsninger og effektiv energiutnyttelse møter dynamiske og sportslige kjøreegenskaper. BMW i8 er summen av alt dette, og det er godt synlig ute på veien. Den ligger som klistret til veien som en typisk BMW på sitt beste.

BMW i8 er den første sportsbilen som kan måle seg med forbruks- og utslippsverdiene til en småbil. Plugin-hybridens styrke ligger i den perfekte synkroniseringen av elmotoren og forbrenningsmotoren. Det gir en virkningsgrad og dynamiske kjøreytelser som kommer til sin rett på veien. Den er ikke lenger en visjon, men en smart, fulladet sportsbil i full fart på vei inn i fremtiden.

BMW i8 kombinerer de rå kreftene til en sportsbil med forbruks- og utslippsverdiene til en småbil. 0-100 km/t på 4,4 sekunder, et forbruk på kun 0,21 l/mil og et CO2-utslipp på 49 g/km ved blandet kjøring avslører at dette er en unik sportsbil i en helt egen klasse. Plugin-hybridens styrke ligger i den perfekte synkroniseringen av elmotoren og forbrenningsmotoren og gir en rekkevidde på over 50 mil. Den er ikke lenger en visjon, men en smart, fulladet sportsbil. En ny BMW, tilpasset en ny verden.