Lyst på ny bil? Ønsker du maksimal kjøreglede og minimale kostnader? Med "MINIMER" kan du lease en MINI hos Bavaria og leie den ut via Nabobil.no når du ikke bruker den. På den måten "MINIMERER" du bilkostnadene med utleie.

Interessant? Reserver en prøvekjøring i dag og se om bilen passer for deg:

MINIMER UTGIFTENE DINE

MINIMER UTGIFTENE DINE

Benytter du ikke bilen din hver dag? Med MINIMER fra Bavaria kan du lease en MINI ONE, for så å leie den ut på nabobil.no for ca kr 650,-* pr. døgn. På den måten kan du "MINIMERE" månedskostnaden!

Avtalen gjelder leasing av ny MINI 3-dørs 102 hk, og koster fra kr 3.086 i måneden UTEN innskudd*. Serviceavtale i 3 år, utstyrspakken «Pepper» og vinterdekk er inkludert.

Pepper-pakken inneholder blant annet automatisk klimaanlegg, lyspakke, høydejusterbart fører- og passasjersete, regnsensor, kjørecomputer og stemningsbelysning. 

ENKELT OG TRYGT PÅ NABOBIL

ENKELT OG TRYGT PÅ NABOBIL

Med avtalen MINIMER fra Bavaria, kan du enket og trygt fremleie din MINI på nabobil.no når du ikke skal bruke den selv. Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Tjenesten kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. Partene må selv møtes for overlevering, etter at Nabobil.no verifiserer at leietaker har gyldig førerkort og oppfyller øvrige krav som stilles til brukerne. Et gjensidig rangeringssystem av utleier og leietaker bidrar til å øke tillit og sikkerhet i transaksjonene.

Forsikring er inkludert i leieprisen og følger automatisk med i alle leieforhold for både leietaker og utleier. Hvis det skjer en skade, så dekkes bilens verdi, opptil kr 1 000 000,-. Ingen egenandel for utleier.

ØNSKER DU Å 

ØNSKER DU Å "MINIMERE"?

Er du interessert i å "MINIMERE" dine bilkostnader? Ta kontakt med oss i dag for spørsmål, prøvekjøring og bestilling. 

Vi tilbyr foreløpig kun MINIMER i Oslo.

Bavaria Oslo:
Telefon: 23377210
E-post: post.oslo@bavaria.no

OM AVTALEN

OM AVTALEN

Regneeksempelet er basert på gjennomsnittlige leieinntekter ved utleie på nabobil.no, og administrasjonsgebyr og forsikring ved utleie (20% + mva) er inkludert i beregningen. Leasingtaker kan, på egen risiko og ansvar, fremleie objektet på korttidsleie via 3.part. Bilutleie kan være skattepliktig for privat utleie, dette regneeksempelet gir en fordelsbeskatning på kr. 942,- / år. Avtalen gjelder privatleie av MINI ONE 3-dører 102 hk, og tilbys foreløpig kun i Oslo. Alle priser er inkl mva. Inkl. frakt og lev. omkost. Tinglysning og etablering på kr 5.488,- tilkommer. Månedsleie fra kr 3.086,-. Totalpris opptil kr 119.670,- vil variere med rentenivået. MINIMER-avtalen har tre års bindingstid og total kjørelengde på 30.000 km. Årsavgift pluss mva tilkommer. Forbruk blandet kjøring: 0,48 l/mil, CO2 utslipp 112 g/km. MINIMER gjelder kun ved nye leasingavtaler for biler på lager. Maks 1 bil pr. person. Vi tar forebehold om skrivefeil.