Nye BMW i3 - 30 % lengre rekkevidde

Norgesfavoritten BMW i3 har fått 30% lengre rekkevidde.

BMW i3 Rekkevidde
Med stolthet kan vi informere om den andre batterioppgraderingen på BMW i3; 120 Ah.

Teoretisk er elbilen oppgitt med 280-310 km rekkevidde (WLTP) i praksis vil dette avhenge av kjørestil, sesong og ting som AC og varmebruk. For å få maksimal rekkevidde på vinteren anbefaler Bavaria en gjennomsnitt-temperatur i bilen på rundt 20 grader samt at man heller bruker setevarmer enn å skru opp temperaturen i bilen. Les me rom rekkevidden til en BMW i3 om vinteren her.

BMW i3s
BMW i3 kommer også i en enda mer sporty versjon; BMW i3s. i3s har 184 hestekrefter kontra BMW i3 som har 170. Interiøret og eksteriøret på BMW i3s vil ha et mer sporty preg samt at den er tilgjengelig i flere farger enn BMW i3. BMW i3 har et meget estetisk interiør med en kombinasjon av matt tre, mykt skinn og ull. Interiøret kan tilpasses etter dine ønsker.

Pris, leasing og kampanje på BMW i3
Under kan du se både prisliste og aktuelle kampanjer på BMW i3 og BMW i3s. Nå har vi leasing kampanje på BMW i3 hvor du kan stille med et valgfritt innskudd slik at månedsleien tilpasses ditt ønske. Les mer om leasing av bil her.

BMW i3 Dekk og bagasjerom
BMW i3 har smalere dekk enn de andre BMW modellene. BMW i3 er konstruert for å være en ren elbil og for å ha et lavt energiforbruk, dermed er det smartere å ha tynnere hjul da dette gir økt rekkevidde. I tillegg gir det mindre rullemotstand og gir et bedre veigrep på vinterføre.

Bagasjerommet på BMW i3 er større enn hva de fleste tror. Med god takhøyde og et bagasjerom på 260 liter gjør at man får plass til både barnevogn og andre ting. Se bagasjrommet til en i3 her.

Lading
Med bilen følger det med to ladekabler, en ladekabel som kan benyttes på ladestasjoner og en nødlader som kan benyttes i ordinær stikkontakt når man ikke har en ladestasjon tilgjengelig. Vi anbefaler at man kjøper en hjemmelader; BMW Wallbox. Med en hjemmelader kan du lade tryggere og mer effektivt enn med vanlig stikkontakt. Vi kan levere hjemmelader både med og uten montering.

Skal du kjøpe en BMW anbefaler vi at du også kjøper BMW serviceavtale. Med en serviceavtale vil du spare betydelig enn om du betaler per service.

BMW i3 – en svært bærekraftig bilmodell

Designet på BMW i3 er preget av bærekraftige materialer og praktiske detaljer. Dette er bilen for deg som vil vise at du bryr deg om miljøet!

Fabrikken som produserer BMW i3 er noe ulik en vanlig bilfabrikk, for eksempel kommer all elektrisitet fra vindmøllekraft og alt grøntarealer rundt området beites av sauser slik at man skal unngå mest mulig utslipp.

Hele veien tenker fabrikken på hvordan de kan spare miljøet. På fabrikken i Tyskland brukes det 50 % mindre vannproduksjon enn i en vanlig bil, dette fordi de slipper nedkjøling av materialet ettersom bilen er laget av karbon og plast. BMW kjøpte opp en av verdens største karbonplantasjer kun for å produsere BMW i3. I tillegg leverer de også karbonråstoff til andre leverandører.

BMW i3 er laget av en svært høy prosentandel resirkulerbart materiale. Alt av materiale og fargestoffer er naturlige produkter. Oliven er blant annet brukt for å farge interiørstoffet og alt stoffet er organisk. Skinnet i bilen kommer fra frittgående kuer. I tillegg brukes det langt mindre av de farlige stoffene i BMW sine batterier.

Og ingenting av dette går utover kjøregleden!

Rekkevidde om vinteren
Her er noen råd og tips fra Bavaria om hvordan du kan få maksimalt ut av din elbil om vinteren. Se her.

Kampanjer som gjelder for Nye BMW i3 - 30 % lengre rekkevidde:

Bestselger BMW i3 Meget godt utstyrt Med følgende kampanjer Charged Plus utstyrspakke Leasing uten innskudd
Leasing:
4 400 kr /mnd*
* *Startleie/etableringsgebyr: kr 4.390,- Totalpris kr 162.790,- vil variere med rentenivået. 36 måneders bindingstid. Total kjørelengde 30.000 km. Leasing av elbil er fritatt for MVA ut 2020. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing. Avbildet modell kan avvike fra standard. Bavaria tar forbehold om skrivefeil. Kampanjen varer i en begrenset periode.
Bestselger BMW i3 - "alt" utstyr Med følgende kampanjer Fully Charged utstyrspakke Leasing uten innskudd
Leasing:
4 900 kr /mnd*
* *Startleie/etableringsgebyr: kr 4.390,- Totalpris kr 180.790,- vil variere med rentenivået. 36 måneders bindingstid. Total kjørelengde 30.000 km. Leasing av elbil er fritatt for MVA ut 2020. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing. Avbildet modell kan avvike fra standard. Bavaria tar forbehold om skrivefeil. Kampanjen varer i en begrenset periode.
Bestselger Hjemmelader til elbil- og hybrid Med følgende kampanjer Kampanje på BMW Wallbox
Kjøp fra:
14 995 kr
Bestselger Kampanje vindusviskere Med følgende kampanjer Kampanje originale vindusviskere 20 % på utvalgte vindusviskere
* Gjelder modellene: BMW 1- serie BMW 2-serie BMW 3-serie BMW 5-serie BMW X1 BMW X3/X4 BMW X5/X6 BMW i3
Bestselger BMW i3 Meget godt utstyrt - All Inclusive Med følgende kampanjer Charged Plus utstyrspakke Leasing uten innskudd Inkludert forsikring i 3 år Inkludert serviceavtale i 3 år Fastrente
Leasing:
4 990 kr /mnd*
* *Startleie/etableringsgebyr: kr 4.390,- Totalpris kr 184.030,- vil variere med rentenivået. 36 måneders bindingstid. Total kjørelengde 45.000 km. Leasing av elbil er fritatt for MVA ut 2020. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing. Bavaria tar forbehold om skrivefeil. Kampanjen varer i en begrenset periode. If skadeforsikring NUF er leverandør av forsikringstjenestene

Basispriser

i3 (120 Ah) ★ Bestselger 170 HK Automat 337 120 kr Få tilbud
i3s (120 Ah) 184 HK Automat 374 820 kr Få tilbud