Helt nye BMW iX1 med firehjulstrekk

BMW iX1 kan bestilles hos din nærmeste Bavaria-forhandler. 
Enda et tilskudd til elbil familien - nytt tilskudd til din familie også? 

Modellnavn: BMW iX1 xDrive30  
Kategori: Elbil
Type: kompakt SUV 
Rekkevidde (WLTP): inntil 440 km
Motoreffekt: 313 hk 
Tilhengerfeste: Ja 
Pris: fra 495 900 kr

Bestilling: Kan bestilles nå! 
Produksjonsstart: Høsten 2022

Dette blir den tredje elektriske SUV-en i BMW familien, men den første i sin klasse.
Vi har allerede blitt kjent med den noe større BMW iX3 og enda større BMW iX. Til felles har de alle den typiske BMW-balansen mellom komfort og sportslighet. Den nye iX1 bygger dermed videre på den elektriske kompetansen som BMW kan vise til på tidligere modeller. Det blir to elektriske motorer (en på forakselen og en bak), koblet sammen med xDrive firehjulsdrift. De karakteristiske designtrekkene inkluderer kraftige proporsjoner og særegne uttrykk fra alle kanter. I tillegg kommer iX1 med mulighet for  hengerfeste og tillatt tilhengervekt på 1200kg. 

Elbilen vi har ventet på, kommer med tre forskjellige utstyrsnivåer
Charged - 524 600 kr.

Comfort Access, trådløs lading av smarttelefon og rattvarme. Adaptive LED frontlykter m/ fjernlysassistent, speilpakke, tilhengerfeste, takrails og forberedelse for digitalt kjøp av Driving Assistant Plus.

Charged Plus  - 554 800 kr.
Live Cockpit med head up display, Parking Assistant Plus, rattvarme og trådløs lading av smartelefon. Elektrisk setejustering med minne og massasjefunksjon for fører og Harman Kardon høyttalerssystem gir også en herlig lydopplevelse på veien. Adaptive LED frontlykter m/fjernlysassistent, Comfort Access, speilpakke, trådløs lading av smarttelefon, tilhengerfeste, takrails, metallic lakk og forberedelse for digitalt kjøp av Driving Assistant Plus. 

Fully Charged - 595 400 kr.
M Sport eksteriør og interiør, Driving Assistant Plus, Parking Assistant Plus, Live Cockpit med head up display, Comfort Access. Elektrisk setejustering med minne og massasjefunksjon for fører, rattvarme og trådløs lading for smarttelefon. Harman Kardon høyttalerssystem gir en herlig lydopplevelse på veien. Adaptive LED frontlykter m/fjernlysassistent, speilpakke, tilhengerfeste, takrails gjør bilen praktisk - og fin med metallic lakk. 

*Frakt og leveringskostnad er inkludert i prisene over. 

 

MER OM BILEN:

Eksteriør
Fronten preges av de slanke LED-lyktene med distinkt lys-signatur, den nesten firkantede nyregrillen, tydelige panserlinjer og en rekke vinklede designelementer i støtfangerens og spoilerens nedre del. Profilen kjennetegnes blant annet av de markante hjulbuene og den fallende taklinjen. Sett bakfra er det det slanke baklukevinduet og de markante, tredimensjonale LED-baklyktene som preger designen.

De blå signatur-elementene som man kjenner fra BMWs andre elektriske modeller, kan om ønskelig leveres i en nøytral, grå farge. Ønsker man et sportsligere utrykk på bilen, leveres velkjente M Sport design som gir nye linjer og detaljer i støtfangerne foran og bak.

Enda litt større
Sammenlignet med forrige generasjon, vokser dimensjonene. Lengden måler 4500 mm (+53 mm), bredden måler 1845 mm (+24 mm) og høyden måler 1642 mm (+44 mm). Akselavstanden er 2692 mm (+22 mm) og sporvidden er henholdsvis 1592 mm og 1593 mm på for- og bakaksel (+31 mm). Felgdimensjonene strekker seg fra 17 til 20 tommer.

Til tross for større dimensjoner, gir de optimaliserte aerodynamiske egenskapene i bilens design bedre effektivitet, rekkevidde og akustisk komfort. Helt nye BMW iX1 har en luftmotstandskoeffisient på lave 0,26.

 

 

Basispriser

Elektrisk rekkevidde
Startpris
Elektrisk rekkevidde: 440 km
313 HK Automat 495 900 kr Få tilbud
Charged
Elektrisk rekkevidde: 440 km
313 HK Automat 524 600 kr Få tilbud
Charged Plus
Elektrisk rekkevidde: 440 km
313 HK Automat 554 800 kr Få tilbud
Fully Charged
Elektrisk rekkevidde: 440 km
313 HK Automat 595 400 kr Få tilbud