Helt nye MINI Cooper
Helt nye MINI Countryman

To nye elektriske MINI-er!

Av
Publisert Oktober 2023
MINI Cooper kan bestilles fra onsdag 18. Oktober - kontakt oss for en prat og introduksjon!

Ventetiden er endelig over - nå skal vi få møte de nyeste medlemmene i MINI-familien; først ut er elektriske MINI Cooper og på nyåret 2024  --> elektriske MINI Countryman!


De første eksemplarene av nye elektriske MINI Cooper kommer til å sees på veiene sommeren 2024. Den får etterhvert selskap av helt nye elektriske MINI Countryman og senere samme året kommer den helt nye modellen MINI Aceman. Blir ikke 2024 et MINI-tastisk år?!


Er du nysgjerrig på hva som gjør den nye MINI-generasjonen så eksepsjonell? Det begynner med et fantastisk oppdatert design og interiør som kombinerer ikonisk MINI-estetikk med moderne innovasjon.

La oss gi deg et lite glimt av hva du kan forvente:
Det første du bør vite, er at eksteriøret har gjennomgått en total fornyelse, men har beholdt sin ikoniske identitet med de karakteristiske sirkulære frontlyktene og den nyskapte frontgrillen.
Det blir enda mer spennende når vi dykker inn i interiøret. Det er et sant symbol på minimalisme og intuitivt tech, og det første som vil fange oppmerksomheten din er den helt nye OLED-skjermen – den første av sitt slag i bilindustrien. Selv med de moderne oppdateringene, har vi også beholdt hint av den klassiske MINI-stilen, som det sentrale speedometeret.MINI Cooper - et urbant ikon, gjenkjennbar og leken modell. For en frihetsfølelse, for underholdning og for aktive hverdager og turer. Elektrisk gokart-følelse i en fremtidsriktig forpakning. Ta en nærmere titt her! 


MINI Countryman - en større dose MINI! Bilen som kan ta deg hvor som helst - enda større en forrige generasjon og klar for å bli din partner på tur. Skap varige minner fra hverdagen eller lengre turer med denne råtøffe utgaven av MINI Countryman, en elektrisk allrounder. 
Utforsk denne modellen nærmere her!

De to nye modellen markere begynnelsen av MINIs nye elektriske familie, MINI Aceman kommer etter som modell nummer tre, forventes å bli lansert høsten 2024. Alt er i tråd med MINI sitt mål om å være et fullstendig elektrisk bilmerke fra begynnelsen av 2030-tallet.