Great Place to Work

Av Bavaria Norge
Bavaria Norge og Bavaria Sverige (BMW og MINI), Hedin Performance Cars Norge (Porsche) og GS Bildeler sertifiserte Great Place to Work-bedrifter - for fjerde gang på rad

For fjerde gang på rad innfrir Hedin Automotive og datterselskapene Bavaria Norge (BMW og MINI), Bavaria Sverige (BMW og MINI), Hedin Performance Cars Norge (Porsche) og GS Bildeler kravene som stilles for å bli sertifisert av Great Place To Work. Det betyr at arbeidsmiljøet oppleves som bra i henhold til en global standard som måler troverdighet, rettferdighet, respekt, stolthet og fellesskap.

Great Place to Work er den eneste internasjonale sertifisering av gode arbeidsplasser, og tar utgangspunkt i situasjonsanalyser av medarbeideres opplevelser. 

- Jeg er stolt og glad over resultatene. Stolt over kollegaene mine og den jobben de gjør hver dag, og glad for engasjementet, gleden og samholdet i organisasjonen i en tid preget av avstand og usikkerhet. Hedin Automotive skal være et verdibasert selskap, og sertifiseringen anerkjenner vårt systematiske arbeid med kultur og kommunikasjon, sier Stig Sæveland, administrerende direktør i Hedin Automotive.

GPTW måler opplevelsen av troverdighet, rettferdighet, respekt, stolthet og felleskap. 

- Selv om det er veldig mye å glede seg over, sikter vi enda høyere. Vi skal jobbe knallhardt for et enda større engasjement, sterkere motivasjon, større omstillingsevne og bedre resultater fremover. Med en svarprosent på 92% har vi et veldig solid grunnlag for å jobbe mot et enda bedre arbeidsmiljø, avslutter Sæveland.

Ifølge Great Place To Work kjennetegnes de beste arbeidsplassene av at medarbeiderne har tillit til arbeidsgiver, er stolte over jobben de gjør og føler fellesskap med kollegene sine.

- Å skape en god arbeidsplass handler i bunn og grunn om å få til mer sammen. Gjennom systematisk måling, analyse og sitt fokus på kontinuerlige forbedringer har Hedin Automotive vist at mennesker og kultur prioriteres høyt. I en krevende tid er det spesielt bra å se en positiv utvikling i medarbeidernes opplevelser og at fokus og tiltak over tid har effekt. Det viser at Hedin Automotive gjør de riktige tingene riktig, og er de beste forutsetninger for videre utvikling. Vi gratulerer dem nok en gang med sertifisering som et «Great Place To Work», både i Norge og Sverige, sier Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place to Work

Noen av Hedin Automotives resultater (tallene i parentes viser prosentandelen av medarbeidere som har gitt toppskår på påstanden): 

 

  • Som ny i denne virksomheten, føler man seg velkommen (90%)
  • Jeg er stolt av å fortelle andre at jeg arbeider her (87%)
  • Medarbeiderne her bryr seg om hverandre (85%)
  • Når jeg ser på hva vi oppnår, føler jeg meg stolt (84%)
  • Mitt arbeid betyr noe spesielt for meg, - det er ikke bare en jobb (85%)
  • Ledelsen stoler på at medarbeiderne utfører arbeidet godt, uten å se dem over skulderen (80%)
  • Alt tatt i betraktning mener jeg at dette er et flott sted å arbeide (84%)

 

Om Great Place To Work

Great Place to Work et globalt konsulent- og analyseinstitutt som hjelper organisasjoner med å identifisere, skape og opprettholde fremragende arbeidsplasser. Great Place to Work arbeider med mange av de mest suksessfulle og innovative bedriftene i hele verden om å skape, studere og anerkjenne gode arbeidsplasser.