Karriere i Bavaria

I Bavaria har vi mange, spennende stillinger innen salg, service, mekanikk, økonomi / finans, HR, administrasjon, for å nevne noen. Vi har flere enn 750 dedikerte medarbeidere, som jobber med utgangspunkt i våre verdier ydmykhet, respekt og ærlighet.

Bavaria skal være en attraktiv arbeidsplass, som er best på det vi gjør, og hvor våre medarbeidere skal utvikle seg og lykkes. Vi har et sterkt fokus på visjon og verdier, og er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus. Vi ønsker engasjerte medarbeidere – som motiverer både seg selv og andre i en tidvis hektisk hverdag, som liker å jobbe med premium brands, og som har et felles ønske om suksess.

Ledige stillinger i Bavaria

Vi er alltid på utkikk etter ambisiøse, entusiastiske og talentfulle talenter som ønsker å utvikle seg og lære. Våre medarbeidere er vår mest verdifulle ressurser, og et godt arbeidsmiljø er nødvendig for at vi skal kunne yte servicen våre kunder og produkter fortjener.

Klikk her for å se våre aktuelle stillinger

Har vi ikke noe som passer deg for øyeblikket? Dersom du velge å abonnere på ledige stillinger hos oss varsler vi deg på epost når vi trenger flere engasjerte medarbeidere på laget.

Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer deg med verdiene våre – ydmykhet, respekt og ærlighet - kan du passe godt inn hos oss.