Din originale frontrute tåler mer enn du tror!

Ikke la en rose i frontruta stoppe deg!

Steinsprut eller andre glasskader - vi fikser!

- Kontakt oss og få en rask time
- Vi ordner med forsikringen din- Dekk over steinsprutskaden med gjennomsiktig teip inntil den kan fikses

Steinsprutskade? Ruta kan fikses eller skiftes - våre glassteknikere hjelper deg.

 

Det er steinsprutens tid

Ved sesongskifte er det også en økning i steinsprut, snøen smelter og vinterens strøing blir svært synlig. Kanskje har det vært milevis med biltur i helger eller ferier, gruslagte veier eller bare ren uflaks. Små steiner som lurer seg inni mønsteret på dekkene eller ligger på lur i veibanen. Man kan sjelden forutse når de kommer, fra hvor de kommer ei heller hvor stor skade de kan gjøre. Det er hverken din feil, min feil eller bilen i motsatt kjøreretning sin feil. Steinspruten inntreffer som lyn fra klar himmel - kanskje til og med midt i synsfeltet. 

Fortvil ei - vi kan hjelpe deg! 

En frontrute er ikke bare en frontrute lenger. Den har i seg selv stor betydning både for bilens avanserte sikkerhetssystemer så vel som kvalitetsaspekter. Det tar både tid og krever spesialisert utstyr for at fronten skal monteres samt kalibreres riktig.

 

Repareres eller skiftes?

det er et ofte stilt spørsmål. Steinsprutskaden kan fikses om skaden sjekkes raskt, men blir såret i ruta forurenset kan det lage ytterligere skader i rutas funksjoner. Vi i Bavaria går aktivt inn for å fikse ruta i de tilfellene hvor det er mulig. Må frontruten skiftes så ordner vi det - også. Det benyttes kun originale BMW og MINI glass, og våre glassteknikere er sertifiserte for å utføre jobben med høyeste presisjon. 

 

Ingen bonustap

I samarbeid med de fleste forsikringsselskaper, dekkes frontrute skift av bilens kasko eller delkasko forsikring - uten bonustap! Vi tar oss av alt papirarbeid og innmelding av skaden og du kan være trygg på at bilens standard blir ivaretatt av våre sertifiserte mekanikere. Her brukes kun originale frontruter og annet delemateriell, slik at kvalitet og standard opprettholdes. 

Visste du også at...?
Frontruten har også en viktig funksjon som mothold for kollisjonsputen i bilen din, hvis en ulykke dessverre skulle inntreffe. Ikke bare er det vekten som beviser viktigheten av å velge originale deler, men også funksjonene i frontrutene skal fungere best mulig. Dette kan være funksjoner som fotgjengergjenkjenning, head-up display, filvarsler, varmetråder, nødbremseassistent, farge i bilglasset samt andre sensorer. 

 

Ved skifte av bilglass hos Bavaria forsikrer du deg om: 
- Kun originale BMW og MINI glass
- Korrekt kalibrering av funksjoner og sensorer
- Garanti på utført arbeid og deler
- Arbeidet blir utført av BMW sertifisert personell

Nyttige tips: 
- En steinsprutskade som repareres er ikke bonusreduserende
- Hvis ruta må skiftes tilfaller det en egenandel på ca. 2000kr, uavhengig hvor arbeidet utflres og om det er originale deler. 
- Bruk teip som førstehjelp. (Det kan være nyttig å ha en teip liggende i bilen, hvilken som helst teip fungerer. Hvis en steinsprutskade oppstår så bør skaden dekkes til med litt teip for å forhindre at smuss og fuktighet trenger inn i skaden. Dette gjør det enklere å fikse skaden og man slipper å bytte ruta.)
- Hold avstand til bilen foran. Dette minimerer risiko for steinsprutskade, også ulykker.
- Veier som har vært strødd og ikke bare saltet utgjør en større risiko for steinsprut.
- Det er anbefalt å bytte vindusviskere minst ved hvert hjulskift. Dette opprettholder god sikt og sikkerhet.