Historien om Bavaria 

En aktiv aktør siden 1996

Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede.

I dag er vi en av Nordens største BMW og MINI-aktører. Vi forhandler vi BMW i Stavanger, Bryne, Oslo, Gardermoen, Lillestrøm, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Farsund, Ålesund, Molde, Kristiansund, Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Stockholm, Uppsala, Gävle og Skellefteå. Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS.

Selskapsinformasjon:
Bavaria Norge AS
Fabrikkveien 36
4033 Stavanger
Org.nr: 960 804 953

Generelle henvendelser kan sendes til personvern@bavaria.no
Presserom for Bavaria Norge.


Om Hedin Automotive
Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS. Hedin Automotive Norge driver også BMW- og MINI-grupperingen Hedin Automotive Sveits og Bavaria Oy i Finland, og er med det en av de største BMW-forhandlerne i Europa. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW, Koed i Danmark og Norge og BNC Nordic Distribution inngår også i selskapet sammen med Hedin Performance Cars (Porsche i Norge). Hedin Automotive omsetter for over 13 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 400 ansatte. Hedin Automotive er et heleid datterselskap av Hedin Mobility Group.

Pressekontakt Hedin Automotive AS: Sissel Wiedenmann, Kultur -og kommunikasjonsdirektør.
Telefon: +47 993 17 150, mail: sissel.wiedenmann@hedinautomotive.no