Firmabil fra Bavaria

Vi ønsker å bistå deg og din bedrift ved å rådgi dere med hvilke muligheter og avtaler som finnes. Du kan enten registrere din henvendelse via kontaktskjema eller kontakte Geir direkte, hans informasjon finner du nederst. 

En bilavtale med Bavaria er tidsbesparende for bedriften og for de ansatte. Vi lover rask responstid gjennom en egen fast kontaktperson samt egen nettside med prisinformasjon og kontaktpunkter spesifikk for deg og deres bedrift. De ansatte kan se avtalens omfang og muligheter via nettsiden - samtidig kommer vi gjerne ut til bedriften for å vise en eller flere demobiler til prøvekjøring og info. 

En ekstra service vi ønsker å opprettholde for våre firmabilkunder er når bilen skal på service, ja da både henter og bringer vi bilen til og fra din lokasjon.

Firmabil fra Bavaria

Med en bedriftsavtale fra Bavaria har bedriften meget gunstige betingelser på BMW og MINI. Spennende fordeler for både bedriften og de ansatte. 

Det er mange fordeler ved å ha en bilavtale med Bavaria uavhengig om bedriften har firmabiler eller om de ansatte kjører private biler. Bilavtalen gir de samme fordelene enten du er firmabilkunde eller
privatbilkunde, og sørger for at de ansatte får store fordeler på BMW og MINI. Alle ansatte setter pris på økte fordeler gjennom sin arbeidsplass.

 Bilavtalen inkluderer både kjøp og leasing. Hvis selskapet har et samarbeid med en tredjepart finansieringspartner så gjelder fortsatt fordelene i avtalen. Bavaria leverer gjerne biler på vegne av en tredjepart finansieringspartner som for eksempel – ALD/Leaseplan/Autolease.

Geir Enderud

Key Account Manager Bavaria Norge

geir.enderud@bavaria.no