Prismatch hos Bavaria

Bavaria matcher prisen på tilsvarende verkstedtjenester utført av annet autorisert verksted.

Bavaria matcher prisen på tilsvarende verkstedtjenester utført av annet autorisert verksted. Gjelder bare for biler over 5 år.

 

Våre spesialutdannede bilmekanikere hjelper deg alltid å holde din BMW eller MINI i topp stand og trygg på veien. Dette sikrer også en høyere verdi når bilen skal selges som bruktbil.

Vi gir prismatch på service og reparasjoner på alle våre BMW og MINI modeller som er eldre enn 5 år. Det vil si at vi matcher prisen på tilsvarende verkstedtjeneste som et annet autorisert bilverksted, utført i Norge. 

OBS! Tilbudet kan ikke være eldre enn en måned og fra et autorisert verksted innenfor samme geografiske distrikt.

Et tilsvarende tilbud fra et annet autorisert bilverksted må inneholde deler som er av minst like god kvalitet som originale deler. Det må også inneholde tilsvarende arbeidsbeskrivelse av oppdraget. Det må også følge BMW/MINI sine anvisninger av sikkert utført verkstedarbeid. I tillegg må tilbudet innehold spesifiserte delepriser og priser på jobbene.Tilsvarende tilbud må være bindende og ikke inneholde tilbud, og ikke være eldre enn to uker, og være utført i Norge. Prismatchen har ikke tilbakevirkende kraft.