BMW iX M60

BMW iX M60 er det nye SUV råskinnet! 

Med hårreisende ytelser er dette en bil verdt å merke seg. 

Katapult-akselerasjon
Med Launch Control Start gir M60 en adrenalinfylt start og tar deg fra 0 til 100km/h på kun 3,8sekund. Sportslig elektrisk kjøreglede med 619hk som tar deg med på mer enn kun fra A til Å - med et bredt smil rundt munnen!
Rekkevidden (WLTP) er på hele 561km.

 

 

Levering
Ved bestilling vil vi informere deg om mer konkret levering.

Vilkår for bestilling
Les gjerne de generelle vilkårene for forhåndsbestilling og kjøp av nye biler fra Bavaria, så vet du hva som gjelder når du bestiller bil fra oss. 

BMW iX skiller seg også ut med særegne elementer som rammeløse dører, trykksensitive døråpnere som erstatning for tradisjonelle dørhåndtak, utpregede og markante hjulbuer, og en bakluke som dekker hele bilens bakside.

BMW Leasing
Se våre BMW leasing kampanjer.

Teknologi
Frontlyktene, i full LED, er de smaleste i BMWs historie. Om ønskelig leveres de også med laserlys med matrix-funksjon for fjernlysene. 

Siden vedlikeholdet under panseret er minimalt, er det ikke behov for å åpne det i det hele tatt. Eksempelvis er påfyllingen for spylervæske lagt under BMW-logoen på panseret. Integrert i BMW-logoen på bakluken finner man ryggekameraet, med egen rengjøringsfunksjon.

BMW iX er den første modellen fra BMW Group som er klargjort for 5G. Det åpner for rask kommunikasjon og trådløse oppdateringer. 

Dashbordet preges av en stor, kurvet skjerm, som er satt sammen av en 12,3" informasjonsskjerm og en 14,9" kontrollskjerm. I midtkonsollen finner man en særegen girspak og touchpanelet.

Se vårt utvalg av BMW elbiler.

Basispriser

Elektrisk rekkevidde
iX M60 - startpris
Elektrisk rekkevidde: 566 km
619 HK Sportsautomat 1 401 700 kr Få tilbud