Klar for ditt neste urbane eventyr!

Opplev den populære MG ZS EV, en kompakt SUV - oppdatert med nye designelementer og lengre rekkevidde. Dette er en helelektrisk, intelligent og familievennlig SUV som har opptil 440 km rekkevidde å tilby. Bilen passer både til bykjøring så vel som langkjøring med sine praktiske og funksjonelle parametere. Romslig plass i baksete og bagasjerom, et pluss med tillatt hengervekt på opptil 500 kg.

Trygg kjøreopplevelse

Interiørmessig får vi et moderne og intelligent utseende med digitale skjermer, fine detaljer på dashbordet og panoramasoltak. Den heldigitale cockpiten gir føreren er intelligent kjøreopplevelse.

Flere kamera

MG ZS EV er utstyrt med avansert kamera - og sensorteknologi som strekker seg forbi synsfeltet vårt, nettopp for å være en aktiv hjelp for føreren for å bidra til trygge omgivelser rundt bilen.

Kraftfulle LED lamper

En unik front med kraftfulle LED lamper som gir et visuelt inntrykk av bredden på bilen. Den karakteristiske grillen gir også et enestående utseende og et bakgrunnsteppe for MG logoen i front. I profil skimter man fine aluminiumsfelger i tidløs design.

Prisliste

MG ZS EV Comfort long range

Kategori: Elbil, Kompakt SUV.
Rekkevidde (WLTP): Inntil 440 km*
Motoreffekt: 156 hk
Drivverk: Fremhjulsdrift
Tilhengervekt: 500 kg


Pris fra

329 900 kr

MG ZS EV Luxury long range

Kategori: Elbil, Kompakt SUV.
Rekkevidde (WLTP): Inntil 440 km*
Motoreffekt: 156 hk
Drivverk: Fremhulsdrift
Tilhengervekt: 500 kg

Pris fra

329 900 kr