BMW i4

Elektriske BMW i4

BMW i4 Lansering
BMW i4 lanseres i 2021. Nye BMW i4 blir en av spydspissene i femte generasjon BMW eDrive-teknologi med rekkevidde opp til 600 km*.

BMW i4 Pris Norge
Norske priser for BMW i4 er enda ukjent, men vi anbefaler å registrere deg på vår BMW i4 venteliste slik at vi kan kontakte deg så snart denne informasjonen foreligger.

BMW i4 Venteliste
Bavaria har opprettet en BMW i4 venteliste hvor du kan registrere dine kontaktopplysninger. Så snart mer informasjon om bestilling og pris foreligger vil vi ta kontakt med deg. Meld deg på venteliste her. Det er ikke mulig å gjøre en reservasjon, men ved påmelding av ventelisten vil du være den første til å motta informasjon om når bilen kan bestilles hos Bavaria.

BMW i4 Rekkevidde
Det mest sentrale i femte generasjon eDrive-teknologi er en kraftig forbedring av rekkevidde. Nye BMW i4 vil ha en rekkevidde på 600 km*! Den elektriske motoren som er utviklet for BMW i4 får en maksimal effekt på rundt 390 kW/530 hk – altså tilsvarende V8-bensinmotoren som man finner i andre nye BMW-modeller. Sprinten fra 0-100 km/t vil gå unna på rundt 4 sekunder, mens toppfarten blir over 200 km/t.

BMW i4 Firehjulstrekk
Det er ikke bekreftet om BMW i4 vil få firehjulstrekk. Meld deg på vår venteliste for å være en av de første som vil motta informasjon om blant annet firehjulstrekk.

*Rekkvidde vil bekreftes på senere tidspunkt.