BMW X1

BMW X1 er en kompakt SUV familiebil som også egner seg godt til bykjøring. DAB radio er standard. Originalt BMW takstativ og takboks finnes som ekstrautstyr. BMW X1 har et imponerende lavt forbruk på sine og bensin- og dieselmotorer.

Tekniske data og plass
Bilen har høy sittestilling og de store vindusflatene bidrar til den gode oversikten. BMW X1 har et stort bagasjerom på 505 liter – her får du med andre ord god plass til barnevogn. Bilens lengde er 4439 cm og har høy bakkeklaring. Med 56 centimeter benplass i baksetet har selv de langbente nok plass på lange turer.

Per 2020 finnes BMW X1 med bensin- eller dieselmotor og som Ladbar hybrid. 

Skal du kjøpe en BMW X1 anbefaler vi at du også kjøper BMW serviceavtale. Med en serviceavtale vil du spare betydelig enn om du betaler per service. Les mer om BMW serviceavtale her.

SUV
Bavaria har et stort utvalg av SUV fra BMW og MINI. Se alle våre SUV modeller her

Kampanjer som gjelder for BMW X1:

Bestselger BMW X1 20d med firehjulstrekk Med følgende kampanjer Leasing UTEN INNSKUDD Premium Edition utstyrspakke
* *Startleie/etableringsgebyr: kr 5.488,- ink. MVA. Totalpris kr 217.888,- vil variere med rentenivået. 30 000 km og 36 måneders bindingstid. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing. Bavaria tar forbehold om trykkfeil. Kampanjen varer i en begrenset periode og gjelder et begrenset antall biler. Det er endringer i våre priser fra 1.januar, og oppdatering pågår, ta kontakt med forhandler for å få de rette prisene.

Basispriser

X1 xDrive18d 150 HK Manuell 520 900 kr Få tilbud
X1 xDrive20d ★ Bestselger 190 HK Automat 573 300 kr Få tilbud