BMW 5-serie M550d xDrive Touring aut 400HK, 20", M SPORT, LED, HUD+ 2018, 25 000 km, kr 1 159 000,-

Om bilen

2018 BMW 5-Serie M550d xDrive Touring aut 400hk M sport

Med et dreiemoment på hele 760 Nm stiller BMW M550d xDrive Touring i en klasse for seg. Den akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,6 sekunder, noe som betyr ekstremt sportslig kjøreglede.

Den 6-sylindrede M Performance dieselmotoren med hele 4 turboer har imponerende kjøreytelser. Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive sørger for optimal fordeling av drivkraft i alle situasjoner, og den fete lyden fra det sportslige eksosanlegget gir deg garantert gåsehud.

Særdeles godt utstyr, må se komplett fabrikkspesifikasjon nederst i annonsen.

Driving Assistant Plus omfatter sammenstøtvarsling, Lane Departure Warning og Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon. Alt dette hjelper deg og gjør det mer avslappet og sikkert å kjøre på motorvei.

Bilen er også utstyrt med Lyspakke som inkluderer belysning av innstegsomerådet fra dørhåndtakene, lyser i 20 sekunder når dørene låses opp. Døråpnerene foran, midtkonsollen, fotrommet foran og bagasjerommet er også belyst med lysdioder. Lyspakken gir bilen en ekstra dimensjon og er spesielt lekkert i mørket.

Comfort Access betyr innovativ betjeningskomfort. Funksjonen gjør det mulig å åpne dørene på bilen og starte motoren uten å bruke bilnøkkelen. Bilnøkkelen, som du f.eks. har i vesken eller lommen, gjenkjennes automatisk når du nærmer deg bilen. Døren låses opp automatisk, og deretter kan du bare sette deg inn og starte motoren ved å trykke på start/stopp-knappen.

Head up Display projiserer informasjon som er viktig for kjøringen, direkte i førerens synsfelt. Dette vil si at du kan holde blikket på veien og følge med på det som skjer i trafikken.

Ryggekameraet viser området bak bilen oversiktlig på kontrolldisplayet. Ryggekameraet gjør det lettere å rygge når hastigheten er under 15km/t når du parkerer. Kameraet har god oppløsning, så her får du øye på den minste hindring som måtte befinne seg i din kjørebane når du parkerer

Den 8-trinns sports-automatgirkassen tilpasser seg kjørestilen din, uansett om den er rolig eller dynamisk. Når det passer deg, kan du selvsagt gire manuelt i henhold til anbefalingene fra girindikatoren i stedet for å la girkassen gire automatisk. I Sport-modus er giringen optimert for maksimal ytelse. Minimale turtallsendringer mellom kjøretrinnene legger til rette for kraftig akselerasjon. Dessuten holdes motoren alltid innenfor et turtallsområde der den har nok krefter tilgjengelig.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet

Tilhengerfestet med elektrisk utvippbart kulehode vippes enkelt innunder hekkskjørtet, slik at det ikke er synlig når du kjører uten tilhenger. Der er det også beskyttet mot tyveri.

Lane Change Warning er radarbasert og registrerer kjøretøy som befinner seg i dødvinkelen eller i nabofilen, når hastigheten er over 20 km/t. Et trekantet varselsymbol i sidespeilene varsler deg om kjøretøy som befinner seg innenfor det kritiske området. Hvis du likevel slår på blinklyset for å signalisere at du ønsker å skifte kjørefelt, blir du varslet med vibrasjoner i rattet, og varselsymbolet i sidespeilet begynner å blinke.

Driving assistant kombinerer de kamerabaserte systemene Lane Departure Warning og sammenstøt- og fotgjengervarslingen med City-bremsefunksjon.Lane Departure Warning registrerer veimerkingen og varsler deg med vibrasjon i rattet dersom bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet i hastigheter over ca. 70 km/t. Du varsles ikke dersom du har satt på blinklyset for å skifte felt.Sammenstøtvarslingen med City-bremsefunksjon registrerer kjøretøyer, mens fotgjengervarslingen med City-bremsefunksjon registrerer fotgjengere. Når sammenstøtvarslingen er aktivert, reagerer din BMW straks hvis bilen foran deg bråbremser. Du varsles trinnvis, først med et varselsymbol, så med et blinkende varselsymbol og et lydsignal. Ved hastigheter opptil 60 km/t reagerer systemet til slutt med lett nedbremsing. Fotgjengervarslingen er aktiv fra 10 til 60 km/t, og varsler i ett trinn ved akutt fare. Når systemet advarer om at det er fare for en kollisjon, settes samtidig bremsene i beredskap, slik at de reagerer raskere. I nødstilfeller kan systemet starte nedbremsingen. Systemet kan ha begrenset funksjon i mørket og i tåke.

Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon inkl. radarbasert sammenstøtvarsling med full nedbremsing og målrettet bremsing (ekstrautstyr) sørger for høyere komfort og økt sikkerhet i tett trafikk. Systemet holder den innstilte hastigheten og avstanden til kjøretøyet foran. Bilen overtar igangkjøring og bremsing og holder den valgte avstanden også i saktegående trafikk og kø helt til bilen står stille. Hvis et kjøretøy svinger inn foran bilen eller bilen nærmer seg kjøretøyet foran, sørger systemet for at hastigheten tilpasses nøyaktig til dette kjøretøyet. Systemet kan aktiveres i hastigheter opptil 210 km/t.Stop & Go-funksjonen reduserer ikke bare hastigheten automatisk til bilen står stille, den akselererer også automatisk til ønsket hastighet igjen med en gang trafikkflyten tillater det.Når sammenstøtvarslingen er aktivert, reagerer din BMW straks hvis bilen foran deg bråbremser. Du varsles trinnvis, først med et varselsymbol, så med et blinkende varselsymbol og et lydsignal. Til slutt varsler systemet med kraftig nedbremsing.

Navigasjonssystem Professional imponerer med design og ytelse i særklasse. Navigasjonssystemet er perfekt integrert i bilen og enkelt å bruke. En fastmontert LCD-skjerm i farger på 8,8 tommer med todelt skjermvisning (hoved- og hjelpeskjerm) gjør systemet oversiktlig og lett lesbart. Du betjener navigasjonssystemet intuitivt med iDrive-multikontrollen.

Komfortsetene kan justeres separat og sørger for en perfekt ergonomisk sittestilling og dermed for en avslappet og bekvem kjøretur, også når du skal kjøre langt. Mange elektriske justeringsmuligheter for forsetene gjør det enkelt å tilpasse setet etter eget ønske. Du kan forskyve setet i lengderetningen og stille inn setehøyden, setevinkelen, ryggvinkelen, øvre del av seteryggen og seteryggbredden. I tillegg kan du stille inn setedybde, lårstøtte og korsryggstøttens høyde og dybde.


Det norske føret er som skapt for BMW xDrive intelligent firehjulsdrift. xDrive fordeler opptil 100 % av drivkraften fleksibelt, trinnløst og lynraskt til de hjulene som har best veigrep, og sørger for økt sikkerhet og usedvanlig god retningsstabilitet.

xDrive omfatter alle fordelene med bakhjulsdrift, som presis styring, nøytralt veigrep i svinger og et klart skille mellom drivkraft og styring. Den dynamiske stabilitetskontrollen (DSC) aktiveres først når det er nødvendig med en omfordeling av drivkraften, spesielt ved vanskelige kjøreforhold.

For mer info om bilen evt avtale om prøvekjøring ta kontakt med din selger
Geir Andersen - 475 03 319 geir.andersen@bavaria.no

Vi gir deg et trygt kjøp med BMW Premium Selection sertifiserte bruktbiler.
Av oss kan du forvente:
- Minimum 24 mnd garanti
- Teknisk godkjennelse av BMW verksted
- Garantert bilhistorikk
- Bytterett innen 30 dager
- Vei assistanse

Bavaria Lillestrøm- En del av Bavaria konsernet.
Vi ligger sentralt i Lillestrøm på Åråsen stadion i nyoppussede lokaler, her vil du alltid finne et godt utvalg flotte brukte BMWer.

- Lån, og finansiering -
Gjennom vår samarbeidspartner DNB Finans tilbyr vi markedets beste finansieringsordninger. Finansiering fra kr 0,- kontant og inntil 10 års nedbetaling ved lånefinansiering.

- Bilforsikring -
Vi tilbyr markedets desidert beste forsikringsvilkår til en kraftig subsidiert pris i samarbeid med våre forsikringspartnere If.. og Enter. Spør oss om pris!

- Innbytte -
Vi kan ta bilen din i innbytte hvis du handler en nyere bruktbil hos oss! Og vi tar de aller fleste bilmerker og modeller i innbytte! Ta kontakt for info og priser.

- Bavaria – vi skal lede utviklingen -
Bavaria skal kjennetegnes av lidenskap og nytenkning, og vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå! Våre kjerneverdier er ydmykhet, respekt og ærlighet, og det er våre verdier som driver oss, definerer oss, som er oss. Bavaria skal være overraskende annerledes og merkbart bedre, og vi tilstreber å skape unike opplevelser for våre kunder – under mottoet: «Vi ordner alt – alltid!».


Vi tar forbehold om eventuelle feil i annonsen.

Vehicle information

VIN long WBAJN9109JBF20731
Type code JN91
Type M550D XDRIVE (EUR)
Dev. series G31 ()
Line 5
Body type TOUR
Steering LL
Door count 5
Engine B57S
Cubical capacity 3.00
Power 294
Transmision ALLR
Gearbox AUT
Colour BLUESTONE METALLIC (C2Y)
Upholstery EXCL.LEDER NAPPA/SCHWA. EXK./KED.I. (LZFK)
9800
Prod. date 2017-12-20

Order options
No. Description
1CA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES
1CB CO2 CONTENT
2PA LOCKING WHEEL BOLTS
2VB TYRE PRESSURE INDICATOR
2VC TYRE REPAIR KIT
2VW ADAPTIVES M FAHRWERK PROFESSIONAL
230 EU SPECIFIC ADDITIONAL EQUIPMENT
248 STEERING WHEEL HEATING
29X 20"M LT/ALW DO.-SPOKE 668M MT/RUN-F
3AC TRAILER TOW HITCH
3DS BMW DISPLAY KEY
3DZ WITHOUT ADDITIONAL DESIGNATION OUTS
3MC IND.ROOF RAILS HIGH-GLOSS SHADOW L
302 ALARM SYSTEM
322 COMFORT ACCESS SYSTEM
323 SOFT CLOSE AUTOMATIC SYSTEM FOR DOORS
4GQ M SEAT BELTS
4HA SEAT HEATING FRONT AND REAR
4ML BMW.I.INT.TRIM PIANO FINISH BLACK
4M5 IND. INSTRUMENT FINISHED IN LEATHE
4NM AMBIENT AIR PACKAGE
4T7 MASSAGE FUNCTION FOR DRIVER AND PAS
4T8 EXPANDED EXTERIROR MIRROR PACKAGE
4UY SKI AND SNOWBOARD BAG
4U1 CERAMIC EMBELLISHER FOR CONTROLS
402 PANORAMA GLASS ROOF
417 ROLLER SUNBLIND, REAR SIDE WINDOWS
418 LUGGAGE COMPARTMENT PACKAGE
420 SUN PROTECTION GLAZING
428 WARNING TRIANGLE
453 ACTIVE SEAT VENTILATION, FRONT
456 COMFORT SEATS, ELECTRIC. ADJUSTABLE
5AC AUTOM. HIGH-BEAM HEADLIGHTS CONTROL
5AT DRIVING ASSISTANT PLUS
5DN PARKING ASSISTANT PLUS
5DV REMOTE CONTROL PARKING
502 HEADLIGHT WASHER SYSTEM
536 AUXILIARY HEATING
552 ADAPTIVE LED HEADLIGHT
575 ADDITIONAL 12V POWER SOCKET
6AC INTELLIGENT EMERGENCY CALL
6AE TELESERVICES
6AK CONNECTEDDRIVE SERVICES
6AM REAL TIME TRAFFIC INFORMATION
6AN CONCIERGE SERVICES
6AP REMOTE SERVICES
6CP APPLE CARPLAY PREPARATION
6F1 BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND S
6NW TELEPHONY WITH WIRELESS CHARGING
6UH TRAFFIC INFORMATION
6UK NIGHT VISION WITH OBJECT RECOGNITION
6U8 BMW GESTURE CONTROL
6WB MULTIFUNCTIONAL INSTRUMENT DISPLAY
6WD WIFI HOTSPOT
609 NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL
610 HEAD UP DISPLAY
650 CD PLAYER
654 DAB TUNER
7S9 CONNECTEDDRIVE SERVICES PAKET
8AW NORWEGIAN / ON-BOARD DOCUMENTATION
8A7 LANGUAGE VERSION NORWEGISCH
8KA OELSERVICE INT. 30.000 KM/24 MONTHS
8R9 REFRIGERANT
8SM VIN, VISIBLE FROM OUTSIDE
8TF ACTIVE PROTECTION FOR PEDESTRIANS
8TG ANTI-THEFT SYSTEM
842 COLD CLIMATE VERSION
850 ADD FUEL TANK FILLING FOR EXPORT
9AA EXTERNAL SKIN PROTECTION
993 MODEL YEAR CODE

Series options
No. Description
2NH M SPORTBRAKE
2TB SPORT AUTOMATIC TRANSMISSION
4NB AUT.AIR CONDITIONING 4-ZONE CONTROL
4UR AMBIENT LIGHT
423 FLOOR MATS, VELOUR
548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING
710 M LEATHER STEERING WHEEL
715 M AERODYNAMICS PACKAGE
760 INDIVIDUAL HIGH-GLOSS SATIN CHROME
775 INDIVIDUAL ROOF-LINING ANTHRACITE

Detaljer

Farge
Blå
Fargebeskrivelse
Bluestone metallic
Interiørfarge
Sort skinn komfort
1. gangs registrert
19.01.2018
Karosseri
Stasjonsvogn
Drivstoff
Diesel
CO2
168 g/km
Cylindervolym
3 liter
Kraft
400 hk
Vekt
1 955 kg
Antall seter
5
Antall dører
5
Bagasjerom
530 liter
Reg. nr.
BT76688
Chassisnummer
WBAJN9109JBF20731
Garanti
nybil BMW 5år (39 mnd / 200 000 km) (les mer)
Dokumenter
Tilstandsrapport
Pris eks. omreg.
1 152 747 kr
Omregistrering
6 253 kr avgifter
Årsavgift
Ikke inklusiv avgifter

Bavaria Lillestrøm C.J. Hansensvei 15 2007 Kjeller +47 64 84 73 00

Utstyr

 • 248 - Oppvarmet ratt
 • 2NH M-Sportbremser
 • 2TB Sportsautomat m/gearhendlere på rattet
 • 2VB dekktrykksindikator
 • 2VC tyre repair kit
 • 2VW M sport understell proff
 • 302 Alarm
 • 322 Comfort access
 • 323 Soft Close automatic system for dører
 • 3AC Tilhengerfeste
 • 3DS BMW Display Key
 • 3MC Takrails i sort høyglans
 • 402 Panorama glasstak
 • 417 Rullgardiner sidevinduer bak
 • 420 Solbeskyttende vinduer
 • 453 Ventilerte seter foran
 • 4GQ M sport setebelter
 • 4HA Oppvarmede seter foran og bak
 • 4M5 skinntrukket dashboard
 • 4NB Aut. 4 soners klimaanlegg
 • 4T7 Massasje seter
 • 4U1 Keramiske overflater for knapper
 • 502 Lyktespyler
 • 552 Adaptive ledlykter
 • 575 Ekstra 12v uttak
 • 5AC Autom.high-beam headlights controll
 • 5AT Driving assistant plus
 • 5DN Park assistent plus
 • 5DV Fjernbetjent parkering
 • 609 Navigasjon Professional
 • 654 DAB+
 • 6AC Intelligent emergency call
 • 6AK Connecteddrive services
 • 6AM realtime trafikkinfo
 • 6AN Concierge services
 • 6F1 Bowers & Wilkins High end stereo
 • 6NW Wireless phone charging
 • 6WD WLAN
 • 6cp Apple Carplay
 • 842 Cold Climate Version
 • ABS bremser
 • Aluminiumsfelger
 • Antispinn
 • Automatisk klimaanlegg
 • Beltevarsler
 • DAB+
 • Delte bakseter
 • Elektriske speil
 • Elektriske vindusheiser
 • Elektronisk bremsekraftfordeler
 • Fabrikkmontert alarm
 • Hengerfeste
 • Høydejusterbare frontlys
 • Høydejusterbart ratt
 • Isofix barnesetefesting
 • Kjørecomputer
 • Klimaanlegg med flere soner
 • Kollisjonsputer
 • Lakkerte støtfangere
 • Lakkerte utvendige speil
 • Lengdejusterbart ratt
 • Lyktespylere
 • Multifunksjonsratt
 • Navigasjonssystem
 • Nedfellbare bakseter
 • Nødbremseforsterker
 • Oppvarmet speil
 • Pollenfilter
 • Regnsensor
 • Sentrallås
 • Skinnratt
 • Skinnseter
 • Sommerhjul
 • Stabilitetssystem antiskrens
 • Startsperre
 • Tonede ruter
 • Varme i seter
 • Vinterhjul
 • Xenonlys