BMW 7-serie 750d xDrive M Sport, 400 HK, Laserlys, 360' Kamera, H&K 2017, 80 000 km, kr 799 000,-

Om bilen

2017 BMW 750D XDRIVE 400 HK AUTOMAT

Har fått inn en lekker Bmw 750D xDrive ( ny type ) med et råskinn av en motor på hele 400 hk. Slagvolumet er det samme som forgjengeren, men med fire turboer klarer BMW nå å presse ut hele 400 hk og 760 Nm.

Denne er det ikke mange av !! Den nye 3-litereren sørger dessuten for imponerende ytelser på denne 7-serien. Her opplyser nemlig BMW at flaggskipet skal klare 0-100 km/t på 4,5 sekunder. Dette er kun 0,2 sekunder bak verstingen M5 ( 2017 modell )

Dette er en bil med en innholdsrik utstyrsliste og vi kan nevne; M Sport, M Sport Bremser, Integral Active Front Steering, Comfort Accsess, Soft Close, Bmw Display Key, Comfort Seter med Memory, Massasje og Luft, 4 Soners Klima, Ambient Interiørlys, Driving Assistent PLus, Bmw Laserlys, Surround View, Park Assist, Navi Proffesional, Head Up Display, Harman Kardon Surround Sound, Trådløs Lading, Innovation Pakke og mye mye mer !

Service Inclusive - 5 years / 100,000 km til 27.nov.2021 eller 100000km

Komplett utstyrsliste lenger ned

Driving Assistant Plus omfatter sammenstøtvarsling, Lane Departure Warning og Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon. Alt dette hjelper deg og gjør det mer avslappet og sikkert å kjøre på motorvei.
Comfort Access betyr innovativ betjeningskomfort. Funksjonen gjør det mulig å åpne dørene på bilen og starte motoren uten å bruke bilnøkkelen.Bilnøkkelen, som du f.eks. har i vesken eller lommen, gjenkjennes automatisk når du nærmer deg bilen. Døren låses opp automatisk, og deretter kan du bare sette deg inn og starte motoren ved å trykke på start/stopp-knappen.

Head up Display projiserer informasjon som er viktig for kjøringen, direkte i førerens synsfelt. Dette vil si at du kan holde blikket på veien og følge med på det som skjer i trafikken.

Ryggekameraet viser området bak bilen oversiktlig på kontrolldisplayet. Ryggekameraet gjør det lettere å rygge når hastigheten er under 15km/t når du parkerer. Kameraet har god oppløsning, så her får du øye på den minste hindring som måtte befinne seg i din kjørebane når du parkerer bilen.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen tilpasser seg kjørestilen din, uansett om den er rolig eller dynamisk. Når det passer deg, kan du selvsagt gire manuelt i henhold til anbefalingene fra girindikatoren i stedet for å la girkassen gire automatisk. I Sport-modus er giringen optimert for maksimal ytelse. Minimale turtallsendringer mellom kjøretrinnene legger til rette for kraftig akselerasjon. Dessuten holdes motoren alltid innenfor et turtallsområde der den har nok krefter tilgjengelig.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet

Harman Kardon-systemet leverer førsteklasses surroundlyd og skaper et lydbilde der klangfarge, instrumenter og musikalske nyanser gjengis ned til minste detalj selv på lavt volum.En 600-watts digitalforsterker med 9 kanaler og separat justerbar equalizer danner basisen i systemet. 16 høyttalere sørger for like god lyd på alle plasser i kupeen.Høyttalerne med kromdekor matcher de to diskanthøyttalerne i dørkledningene foran med Harman Kardon-dekor.

Navigasjonssystem Professional imponerer med design og ytelse i særklasse. Navigasjonssystemet er perfekt integrert i bilen og enkelt å bruke. En fastmontert LCD-skjerm i farger på 8,8 tommer med todelt skjermvisning (hoved- og hjelpeskjerm) gjør systemet oversiktlig og lett lesbart. Du betjener navigasjonssystemet intuitivt med iDrive-multikontrollen.

Komfortsetene kan justeres separat og sørger for en perfekt ergonomisk sittestilling og dermed for en avslappet og bekvem kjøretur, også når du skal kjøre langt. Mange elektriske justeringsmuligheter for forsetene gjør det enkelt å tilpasse setet etter eget ønske. Du kan forskyve setet i lengderetningen og stille inn setehøyden, setevinkelen, ryggvinkelen, øvre del av seteryggen og seteryggbredden. I tillegg kan du stille inn setedybde, lårstøtte og korsryggstøttens høyde og dybde.

BMW Display Key viser diverse data om bilens status og kan brukes til å betjene utvalgte funksjoner på den integrerte berøringsskjermen. Du kan vise klokkeslett, tanknivå, rekkevidde, servicemeldinger, samt statusen til sentrallåssystemet og vinduene. I tillegg kan du betjene funksjonen for kupévarmeren med BMW Display Key.

Fremskritt er bevegelse – dette demonstreres av BMW Gesture Control som gjenkjenner forhånds-programmerte håndbevegelser. Enkle håndbevegelser, som "sveipe" og "peke", registreres i området over den fremre midtkonsollen og utløser en funksjon, for eksempel å motta eller avvise en telefonsamtale. Du kan regulere volumet ved å snurre med pekefingeren. Gesture Control er et supplement til de eksisterende betjeningssystemene som iDrive-multikontroll med touchfunksjon.De mulige håndbevegelsene for betjening vises på kontrolldisplayet. I tillegg gir systemet tilbakemelding med symboler og lydsignaler når du bruker gestikulasjonsstyring.

Det norske føret er som skapt for BMW xDrive intelligent firehjulsdrift. xDrive fordeler opptil 100 % av drivkraften fleksibelt, trinnløst og lynraskt til de hjulene som har best veigrep, og sørger for økt sikkerhet og usedvanlig god retningsstabilitet.

xDrive omfatter alle fordelene med bakhjulsdrift, som presis styring, nøytralt veigrep i svinger og et klart skille mellom drivkraft og styring. Den dynamiske stabilitetskontrollen (DSC) aktiveres først når det er nødvendig med en omfordeling av drivkraften, spesielt ved vanskelige kjøreforhold.

Massasjefunksjonen i forsetene øker det fysiske velværet til føreren og passasjeren foran ved hjelp av aktivering og avspenning av musklene. Du kan velge mellom åtte massasjeprogrammer for ulike deler av kroppen. Betjeningselementene er plassert lett tilgjengelige ved siden av døråpneren i døren.
Hold deg frisk og opplagt selv på lange turer. Den aktive ventilasjonen i setepute og -rygg sørger for kontinuerlig luftgjennomstrømning i forsetene, slik at du svetter mindre. Det høyeste viftetrinnet kjøler raskt ned setet når det har blitt varmet opp av sterkt sollys. For at ikke setene skal bli for kalde, men ha behagelig temperatur, er den aktive seteventilasjonen koblet til setevarmen.

Driving Assistant Professional Med Aktiv Cruise Control gir optimal komfort og sikkerhet i monotone og uoversiktlige situasjoner, som køer, saktegående trafikk, lange kjøreturer i byen, på landevei eller motorvei og i veikryss. Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon inkl. radarbasert sammenstøtvarsling med full nedbremsing og målrettet bremsing (ekstrautstyr) sørger for høyere komfort og økt sikkerhet i tett trafikk. Systemet holder den innstilte hastigheten og avstanden til kjøretøyet foran. Bilen overtar igangkjøring og bremsing og holder den valgte avstanden også i saktegående trafikk og kø helt til bilen står stille. Hvis et kjøretøy svinger inn foran bilen eller bilen nærmer seg kjøretøyet foran, sørger systemet for at hastigheten tilpasses nøyaktig til dette kjøretøyet. Systemet kan aktiveres i hastigheter opptil 210 km/t.Stop & Go-funksjonen reduserer ikke bare hastigheten automatisk til bilen står stille, den akselererer også automatisk til ønsket hastighet igjen med en gang trafikkflyten tillater det. I hastigheter opptil 210 km/t hjelper styre- og kjørefeltassistenten inkludert passeringsassistent deg å holde bilen midt i kjørefeltet ved hjelp av aktive styreinngrep.Når sammenstøtvarslingen er aktivert, reagerer din BMW straks hvis bilen foran deg bråbremser. Du varsles trinnvis, først med et varselsymbol, så med et blinkende varselsymbol og et lydsignal. Til slutt varsler systemet med kraftig nedbremsing

Soft Close-automatikken for dørene sørger for komfortabel og sikker lukking av dørene uten unødig kraftbruk eller forstyrrende støy. Dører som ikke er ordentlig lukket, trekkes automatisk igjen. Det holder for eksempel å lukke døren til første hakk. En sensor i dørlåsen aktiverer Soft Close-automatikken, og en elektromotor trekker døren mykt igjen uten forstyrrende smell. Av hensyn til sikkerheten skjer den elektromekaniske lukkingen etter at bilen er låst.

BMW laserlys i unik X-design får bilen til å virke enda bredere. I laserfjernlysmodus har det en lysrekkevidde på inntil 600 meter og lyser nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Denne lykteteknologien øker sikkerheten ved å bedre sikten foran bilen merkbart i mørket. I motsetning til tradisjonelle lykter er BMW laserlys svært kraftige med en klar lyskjegle som lyser opp veibanen langt fremover. Den blå belyste X-designen på begge sider og BMW laserlys-signaturen i lyktene fremhever bilens avanserte teknologi og sportslige preg. BMW laserlys omfatter LED-nærlys, LED-fjernlys og LED-fjernlys med lasermodul som virker i hastigheter over 60 km/t. Utstyret omfatter også LED-parkeringslys, LED-kjørelys i L-design, LED-blinklys og LED-avkjøringslys. Adaptive kjørelys og fjernlysassistenten BMW Selective Beam er også inkludert.For mer info om bilen evt avtale om prøvekjøring ta kontakt med din selger
Geir Andersen - 47 50 33 19 - geir.andersen@bavaria.no

Vi gir deg et trygt kjøp med BMW Premium Selection sertifiserte bruktbiler.
Av oss kan du forvente:
- Teknisk godkjennelse av BMW verksted
- Garantert bilhistorikk
- Vei assistanse

Bavaria Lillestrøm- En del av Bavaria konsernet.
Vi ligger sentralt i Lillestrøm på Åråsen stadion i nyoppussede lokaler, her vil du alltid finne et godt utvalg flotte brukte BMWer.

- Lån, og finansiering -
Gjennom vår samarbeidspartner DNB Finans tilbyr vi markedets beste finansieringsordninger. Finansiering fra kr 0,- kontant og inntil 10 års nedbetaling ved lånefinansiering.

- Bilforsikring -
Vi tilbyr markedets desidert beste forsikringsvilkår til en kraftig subsidiert pris i samarbeid med våre forsikringspartnere If.. og Enter. Spør oss om pris!

- Innbytte -
Vi kan ta bilen din i innbytte hvis du handler en nyere bruktbil hos oss! Og vi tar de aller fleste bilmerker og modeller i innbytte! Ta kontakt for info og priser.

- Bavaria – vi skal lede utviklingen -
Bavaria skal kjennetegnes av lidenskap og nytenkning, og vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå! Våre kjerneverdier er ydmykhet, respekt og ærlighet, og det er våre verdier som driver oss, definerer oss, som er oss. Bavaria skal være overraskende annerledes og merkbart bedre, og vi tilstreber å skape unike opplevelser for våre kunder – under mottoet: Vi ordner alt – alltid! .


Vi tar forbehold om eventuelle feil i annonsen.

01CA Selection of COP-relevant vehicles
01CB CO2 equipment
021H BMW LA wheel, M double spoke 648 bicolor
0230 Extra package, EU-speciifc
0248 Steering wheel heater
0255 Sports leather steering wheel
0258 Tyres with runflat properties
02NH M Sport brake
02TB Sport automatic gearbox
02VB Tyre pressure display
02VH Integral active front steering
0302 Alarm system
0320 Deleted, model lettering
0322 Comfort access
0323 Soft-Close-Automatic doors
0337 M Sports package
0356 Climate comfort laminated glass
0358 Climate comfort windscreen
03AG Reversing camera
03DS BMW display key
0403 Glass roof, electrical
0415 Sun-blind, rear
0416 Roller sun visor, rear lateral
0420 Sun protection glazing
0428 Warning triangle and first aid kit
0441 Smoker package
0453 Climate-controlled seats, front
0456 Comfort seat with memory
04AX Fine wood varieg.ash chestnut/wood inlay
04HA Seat heating, front and rear
04NB Autom. climate control with 4-zone ctrl
04ND Instrument panel, leather-covered
04T7 Massage function f.driver & fr.passenger
04UR Ambient interior light
0548 Kilometre speedo
05A1 LED Fog lights
05AC High-beam assistant
05AT Driving Assistant Plus
05AZ BMW Laserlicht
05DL Surround View
05DP Park Assist
0609 Navigation system Professional
0610 Head-up display
0650 CD drive
0688 Harman/Kardon surround sound system
06AC Intelligent emergency call
06AE Teleservices
06AK Connected Drive Services
06AM Real-Time Traffic Information
06AN Concierge Services
06AP Remote Services
06FV Online entertainment
06NW Telephony with wireless charging
06U8 BMW gesture control
06WB Multifunctional instrument display
06WD WLAN Hotspot
0715 M Aerodynamics package
0775 Headlining anthracite
07R7 Innovation package
07XP Navigation package Connected Drive
0879 On-board literature,
08KA Oil service interval 24 mths / 30,000 km
08R9 Refrigerant R1234yf
08TF Active pedestrian protection
A105 105 Ah AGM battery

Detaljer

Farge
Svart
Fargebeskrivelse
Carbon Sort
Interiørfarge
Mocca Exclusive Nappa Skinn
1. gangs registrert
28.11.2016
Karosseri
Sedan
Drivstoff
Diesel
CO2
154 g/km
Cylindervolym
3 liter
Kraft
400 hk
Vekt
1 940 kg
Antall seter
5
Antall dører
4
Bagasjerom
690 liter
Reg. nr.
BU11853
Chassisnummer
WBA7C81000G806539
Garanti
Bavaria bruktbil (6 mnd / 10 000 km) (les mer)
Pris eks. omreg.
795 018 kr
Omregistrering
3 982 kr avgifter
Årsavgift
Ikke inklusiv avgifter

Bavaria Lillestrøm C.J. Hansensvei 15 2007 Kjeller +47 64 84 73 00

Utstyr

 • 240 Skinnratt
 • 248 - Oppvarmet ratt
 • 2NH - BMW M Sport Bremser
 • 2TB Sportsautomat
 • 2VH - Integral Aktiv Styring
 • 322 - Comfort Access
 • 323 - Soft Close
 • 337 M-Sportspakke
 • 3AG - Ryggekamera
 • 3DS - BMW Display Key
 • 403 Elektrisk betjent Soltak
 • 415 el. rullgardin bakvindu
 • 416 - Solgardiner
 • 420 - Solbeskyttende Ruter
 • 453 Aktiv Seteventilasjon Foran
 • 456 - Komfortseter Fram
 • 4NB - Automatisk Klimaanlegg Med 4-Soner
 • 4T7 - Massasjefunksjon Fram
 • 4UR - Innvendig Atmosfærebelysning
 • 5AC - Fjernlysassistent
 • 5AT - Driving Assistant Plus
 • 5AZ BMW LASER LIGHT
 • 5DL surround wiew
 • 5DP - Park Assistent
 • 609 Navigasjon Professional
 • 610 - BMW Head-Up Display
 • 650 - CD-Spiller
 • 688 - Harman Kardon Surround Sound System
 • 6AM REAL TIME TRAFFIC INFORMATION
 • 6NW - BMW Professional Trådløs Lading
 • 6U8 - BMW Gesture Control
 • 6WD - WiFi Hotsport
 • 715 - BMW M Aerodynamikk Eksteriør
 • 7R7 Innovation package
 • 7XP Navi.package connecteddrive
 • ABS-bremser
 • Airbag foran
 • Alarm
 • Antiskrens
 • Antispinn
 • Automatisk klimaanlegg
 • Beltevarsler
 • Delte bakseter
 • Elektrisk soltak
 • Elektriske speil
 • Elektriske vindusheiser
 • Elektronisk bremsekraftfordeler
 • Fabrikkmontert alarm
 • Høydejusterbare frontlys
 • Høydejusterbart ratt
 • Isofix barnesetefesting
 • LZ - Eksklusivskinn 'Nappa'
 • Lengdejusterbart ratt
 • Metallic lakk
 • Multifunksjonsratt
 • Regnsensor
 • Sentrallås
 • Servostyring
 • Sommerhjul
 • Startsperre
 • Vinterhjul