BMW X7 xDrive40i Head-Up, Sky Lounge, Bowers & Wilkins, 22' 2019, 21 000 km, kr 1 379 000,-

Om bilen

2019 BMW X7 XDRIVE 40I 340HK 7 SETER

Eksklusiv og meget velutstyrt BMW X7 40i er nå klar for salg. Her får du massevis av utstyr, blant annet: Comfort Access, Soft Close, Display Key, Panorama Glasstak med Sky Lounge, Klimatiserte seter, 5-soners klimaanlegg, Fjernbetjent Motor og Kupévarmer, Driving Assistant Professional, Laserlys, Head-Up, Bowers & Wilkins High End Sound System, BMW Gesture Control, Massasjeseter, Elektrisk Hengerfeste og mye mye mer!

For komplett utstyrsliste se lenger ned.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i monotone og uoversiktlige situasjoner, som køer, saktegående trafikk, lange kjøreturer i byen, på landevei eller motorvei og i veikryss. Når hastigheten ligger mellom 0 og 210 km/t, holder Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon, inkludert frontkollisjonsvarsling med bremsefunksjon, den innstilte hastigheten og avstanden til kjøretøyet foran. Hvis du ønsker det kan Speed Limit Assist tilpasse bilens hastighet til fartsgrensen som blir registrert av Speed Limit Info, inkludert proaktiv visning av forbikjøringsforbud. I hastigheter opptil 210 km/t hjelper styre- og kjørefeltassistenten inkludert passeringsassistent deg å holde bilen midt i kjørefeltet ved hjelp av aktive styreinngrep.

Comfort Access betyr innovativ betjeningskomfort. Funksjonen gjør det mulig å åpne dørene på bilen og starte motoren uten å bruke bilnøkkelen. Bilnøkkelen, som du f.eks. har i vesken eller lommen, gjenkjennes automatisk når du nærmer deg bilen. Døren låses opp automatisk, og deretter kan du bare sette deg inn og starte motoren ved å trykke på start/stopp-knappen.

Hold deg frisk og opplagt selv på lange turer. Den aktive ventilasjonen i setepute og -rygg sørger for kontinuerlig luftgjennomstrømning i forsetene. Det høyeste viftetrinnet kjøler raskt ned setet når det har blitt varmet opp av sterkt sollys. For at ikke setene skal bli for kalde, men ha behagelig temperatur, er den aktive seteventilasjonen koblet til setevarmen.

Massasjefunksjonen i forsetene øker det fysiske velværet til føreren og passasjeren foran ved hjelp av aktivering og avspenning av musklene. Du kan velge mellom åtte massasjeprogrammer for ulike deler av kroppen. Betjeningselementene er plassert lett tilgjengelige ved siden av døråpneren i døren.

Sky Lounge panoramatak i glass gir passasjerene fritt utsyn til himmelen både i dagslys og i mørket, og gjør at kupeen føles romslig og åpen. Lyset som slippes inn, fremhever det stilfulle og luksuriøse interiøret. I mørket skapes en stemningsfull atmosfære med en lysgrafikk som består av over 15 000 lyselementer. Du kan velge farge på lysgrafikken blant de seks fargene til bakgrunnsbelysningen.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Utstyret omfatter Surround View-systemet, som består av Top View, Panorama View, active park distance control samt parkerings- og ryggeassistent. Surround View-systemet med visning av Top View, Panorama View med automatisk aktivering og 3D View på kontrolldisplayet i midten gjør det enklere å parkere. Du kan også se området rundt den parkerte bilen på smarttelefonen ved hjelp av Remote 3D View når du ikke er i nærheten. Ved manuell parkering overvåker ekstra sensorer områdene ved siden av bilen og viser hindringer på kontrolldisplayet. Nødbremsfunksjonen Active PDC hjelper deg når du rygger under parkering, slik at du unngår sammenstøt, eller bidrar til at kraften i sammenstøtet reduseres. Parkeringsassistenten parkerer bilen automatisk i parkeringsluker parallelt med og på tvers av veibanen og kjører den automatisk ut av parkeringsluker parallelt med veibanen. Når du kjører i lav hastighet (under 35 km/t) og holder en avstand til de parkerte bilene på maksimalt 1,5 meter, måler systemet parkeringsluker. Er en luke stor nok, kan du sette på blinklyset. Da overtar assistenten styring, giring og gasspedal. Alt du trenger å gjøre, er å overvåke parkeringsprosessen. Ved kjøring fremover registrerer ryggeassistenten inntil 50 m av den siste strekningen du har kjørt, for så å kunne rygge bilen ut igjen samme vei dersom du ønsker det.

Head up Display projiserer informasjon som er viktig for kjøringen, direkte i førerens synsfelt. Dette vil si at du kan holde blikket på veien og følge med på det som skjer i trafikken.

Soft Close-automatikken for dørene sørger for komfortabel og sikker lukking av dørene uten unødig kraftbruk eller forstyrrende støy. Dører som ikke er ordentlig lukket, trekkes automatisk igjen. Det holder for eksempel å lukke døren til første hakk. En sensor i dørlåsen aktiverer Soft Close-automatikken, og en elektromotor trekker døren mykt igjen uten forstyrrende smell. Av hensyn til sikkerheten skjer den elektromekaniske lukkingen etter at bilen er låst.

Chassisreguleringssystemet Executive Drive Pro gir usedvanlig høy kjørekomfort kombinert med fremragende dynamiske kjøreegenskaper. Luftfjæringen på begge aksler med variable støtdempere byr på svært høy komfort, og i kombinasjon med Executive Drive Pro med elektromekanisk krengningsstabilisator reduseres karosseriets krengning i svinger og på ujevnt underlag til et minimum. Systemet er basert på aktive stabilisatorer på for- og bakakselen som regulerer kontinuerlig under kjøring. Ved å bruke ekstra informasjon fra navigasjonssystemet, kjørestilanalysen og kameraet øker systemet kjørekomforten ytterligere.

BMW laserlys i unik X-design får bilen til å virke enda bredere. I laserfjernlysmodus har det en lysrekkevidde på inntil 600 meter og lyser nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Denne lykteteknologien øker sikkerheten ved å bedre sikten foran bilen merkbart i mørket. I motsetning til tradisjonelle lykter er BMW laserlys svært kraftige med en klar lyskjegle som lyser opp veibanen langt fremover. Den blå belyste X-designen på begge sider og BMW laserlys-signaturen i lyktene fremhever bilens avanserte teknologi og sportslige preg. BMW laserlys omfatter LED-nærlys, LED-fjernlys og LED-fjernlys med lasermodul som virker i hastigheter over 60 km/t. Utstyret omfatter også LED-parkeringslys, LED-kjørelys i L-design, LED-blinklys og LED-avkjøringslys. Adaptive kjørelys og fjernlysassistenten BMW Selective Beam er også inkludert.

Fremskritt er bevegelse – dette demonstreres av BMW Gesture Control som gjenkjenner forhånds-programmerte håndbevegelser. Enkle håndbevegelser, som "sveipe" og "peke", registreres i området over den fremre midtkonsollen og utløser en funksjon, for eksempel å motta eller avvise en telefonsamtale. Du kan regulere volumet ved å snurre med pekefingeren. Gesture Control er et supplement til de eksisterende betjeningssystemene som iDrive-multikontroll med touchfunksjon.

BMW Display Key viser diverse data om bilens status og kan brukes til å betjene utvalgte funksjoner på den integrerte berøringsskjermen. Du kan vise klokkeslett, tanknivå, rekkevidde, servicemeldinger, samt statusen til sentrallåssystemet og vinduene. I tillegg kan du betjene funksjonen for kupévarmeren med BMW Display Key.

Det norske føret er som skapt for BMW xDrive intelligent firehjulsdrift. xDrive fordeler opptil 100 % av drivkraften fleksibelt, trinnløst og lynraskt til de hjulene som har best veigrep, og sørger for økt sikkerhet og usedvanlig god retningsstabilitet. xDrive omfatter alle fordelene med bakhjulsdrift, som presis styring, nøytralt veigrep i svinger og et klart skille mellom drivkraft og styring. Den dynamiske stabilitetskontrollen (DSC) aktiveres først når det er nødvendig med en omfordeling av drivkraften, spesielt ved vanskelige kjøreforhold.

For mer info om bilen evt avtale om prøvekjøring ta kontakt med din selger
Geir Andersen - 47 50 33 19 - geir.andersen@bavaria.no

eller ta kontakt med juniorselger
Stian Aulie - 95 40 39 11 - stian.aulie@bavaria.no

Vi gir deg et trygt kjøp med BMW Premium Selection sertifiserte bruktbiler.
Av oss kan du forvente:
- Minimum 24 mnd garanti
- Teknisk godkjennelse av BMW verksted
- Garantert bilhistorikk
- Vei assistanse

Bavaria Lillestrøm- En del av Bavaria konsernet.
Vi ligger sentralt i Lillestrøm på Åråsen stadion i nyoppussede lokaler, her vil du alltid finne et godt utvalg flotte brukte BMWer.

- Lån, og finansiering -
Gjennom vår samarbeidspartner DNB Finans tilbyr vi markedets beste finansieringsordninger. Finansiering fra kr 0,- kontant og inntil 10 års nedbetaling ved lånefinansiering.

- Bilforsikring -
Vi tilbyr markedets desidert beste forsikringsvilkår til en kraftig subsidiert pris i samarbeid med våre forsikringspartnere If.. og Enter. Spør oss om pris!

- Innbytte -
Vi kan ta bilen din i innbytte hvis du handler en nyere bruktbil hos oss! Og vi tar de aller fleste bilmerker og modeller i innbytte! Ta kontakt for info og priser.

- Bavaria – vi skal lede utviklingen -
Bavaria skal kjennetegnes av lidenskap og nytenkning, og vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå! Våre kjerneverdier er ydmykhet, respekt og ærlighet, og det er våre verdier som driver oss, definerer oss, som er oss. Bavaria skal være overraskende annerledes og merkbart bedre, og vi tilstreber å skape unike opplevelser for våre kunder – under mottoet: Vi ordner alt – alltid! .


Vi tar forbehold om eventuelle feil i annonsen.

Vehicle type Passenger car
Brand BMW
Model X7 xDrive40i
Body GEFZG
Vehicle identification number (last 7 digits) LB43359
Vehicle identification number (17 digits) WBACW2102KLB43359
Development code G07
Steering LL
Engine B58C
Engine number 25275549
Exhaust re-treatment EURO6, WLTP, BG, PI/CI, M, N1 I
Transmission AUT
Transmission number 0085062XGQ
Head unit serial number
HBB312J9333828
Drive ALLR
Integration level, works S18A-18-11-555
Production date 14-Jan-2019
Production plant SPARTANBURG
Delivery date 16-Apr-2019
Delivering retailer No information
National-market version EUR
Paint code C27
Upholstery code VASW
Model code CW21
Basic type CW21
Lead type CW21

01CB CO2 equipment
01DE Exhaust emission standards EU6 RDE
01YC 22" LA wheel multi spoke 757 emerg.op.
0230 Extra package, EU-speciifc
0255 Sports leather steering wheel
0258 Tyres with runflat properties
02PA Locking wheel bolt
02TB Sport automatic gearbox
02VB Tyre pressure display
02VH Integral active front steering
02VS Executive Drive Pro
0302 Alarm system
0319 Integrated universal remote control
0322 Comfort access
0323 Soft-Close-Automatic doors
03AC Trailer coupling
03AT Roof rails aluminium satinated
03DS BMW display key
0407 Panorama glass roof, Sky Lounge
0413 Luggage compartment net
0417 Roller sun visor, rear door
0418 Luggage compartment package
0420 Sun protection glazing
0423 Floor mats velours
0428 Warning triangle and first aid kit
0442 Drink holder
0453 Climate-controlled seats, front
0456 Comfort seat with memory
04A2 Glass application Crafted Clarity
04FL Travel & Comfort rail system
04HA Seat heating, front and rear
04HB Heat comfort package, front
04M5 Individual leather-covered dashboard
04NE Blow-by heater
04NM Ambient Air Paket
04NN Automatic A/C with 5-zone control
04T7 Massage function f.driver & fr.passenger
04UR Ambient interior light
04WW Individual fine wood ash grain grey
0536 Auxiliary heating
0548 Kilometre speedo
05A1 LED Fog lights
05AC High-beam assistant
05AL Active Protection
05AQ Active guard plus
05AU Driving assistant professional
05AZ BMW Laserlicht
05DN Parking assistance system Plus
0610 Head-up display
0654 DAB tuner
06AE Teleservices
06AF Statutory emergency call
06AK Connected Drive Services
06C3 Digital professional
06F1 Bowers & Wilkins High End Sound System
06NW Telephony with wireless charging
06U3 BMW Live operating area Professional
06U8 BMW gesture control
06UH Traffic Information
06WD WLAN Hotspot
0776 Roofliner Alcantara anthracite
0778 Entrance strips "BMW Individual"
07LY Design pure excellence
0842 Cold-climate version
08A7 Language version Norwegian
08AW On-board literature, Norwegian
08KA Oil service interval 24 mths / 30,000 km
08R9 Refrigerant R1234yf
08SM Car ident. number visible from outside
08TF Active pedestrian protection
08TG Thiefproofing device
08TR Decoding additional functions
0925 Dummy-SALAPA
0993 model year code in VIN
0999 Job control "HEA"
09AA Outer skin protection
A105 105 Ah AGM battery

Detaljer

Farge
Grå
Fargebeskrivelse
Arktis Grå
Interiørfarge
Skinn Merino Svart
1. gangs registrert
11.09.2019
Karosseri
SUV/Offroad
Drivstoff
Bensin
CO2
198 g/km
Cylindervolym
3 liter
Kraft
340 hk
Vekt
2 320 kg
Antall seter
7
Antall dører
5
Bagasjerom
326 liter
Reg. nr.
CH10649
Chassisnummer
WBACW2102KLB43359
Garanti
nybil BMW 5år (47 mnd / 200 000 km) (les mer)
Pris eks. omreg.
1 372 628 kr
Omregistrering
6 372 kr avgifter
Årsavgift
Ikke inklusiv avgifter

Bavaria Lillestrøm C.J. Hansensvei 15 2007 Kjeller +47 64 84 73 00

Utstyr

 • 255 - Sportsratt Skinn
 • 2VH - Integral Aktiv Styring
 • 2VS - Executive Drive Pro
 • 302 - Alarmsystem
 • 319 - Integrert Universalfjernbetjening
 • 322 - Comfort Access
 • 323 - Soft Close
 • 3AC - Elektrisk Utfellbart Tilhengerfeste
 • 3DS - BMW Display Key
 • 407 - Panoramatak Sky Lounge
 • 453 Aktiv Seteventilasjon Foran
 • 456 Comfortseter m/minne
 • 4A2 - Glassapplikasjoner Crafted Clarity
 • 4M5 - Individual Leather-Covered Dashboard
 • 4NE Blow-By-Heater
 • 4NM - Ambient Air
 • 4NN - 5-Soners Klimaautomatikk
 • 4T7 - Massasjefunksjon Fram
 • 4UR - Innvendig Atmosfærebelysning
 • 536 Fjernbetjent Motor & Kupevarmer.
 • 5A1 - LED Tåkelykter
 • 5AC - Fjernlysassistent
 • 5AU - Driving Assistant Professional
 • 5AZ - BMW Laserlys
 • 5DN - Parkerings Assistent Pluss
 • 610 - BMW Head-Up Display
 • 654 - DAB+ Radio
 • 6AK - ConnectedDrive Services
 • 6C3 - Digital Proff
 • 6F1 - Bowers & Wilkins High End Sound System
 • 6NW - BMW Professional Trådløs Lading
 • 6U3 - BMW Live Cockpit Professional
 • 6U8 - BMW Gesture Control
 • 6WD - WiFi Hotsport
 • 7LY - Design Pure Excellence
 • ABS bremser
 • Aluminiumsfelger
 • Antispinn
 • Automatisk klimaanlegg
 • Beltevarsler
 • Delte bakseter
 • Elektriske speil
 • Elektronisk bremsekraftfordeler
 • Fabrikkmontert alarm
 • Glasstak
 • Høydejusterbare frontlys
 • Høydejusterbart ratt
 • Isofix barnesetefesting
 • Klimaanlegg med flere soner
 • Kollisjonsputer
 • Konstant fartsholder
 • Korsryggjustering i førersete
 • Lakkerte støtfangere
 • Lakkerte utvendige speil
 • Lengdejusterbart ratt
 • Lyktespylere
 • Multifunksjonsratt
 • Navigasjonssystem
 • Nedfellbare bakseter
 • Nødbremseforsterker
 • Oppvarmet speil
 • Pollenfilter
 • Sentrallås
 • Skinnseter
 • Sommerhjul
 • Stabilitetssystem antiskrens
 • Startsperre
 • Tonede ruter
 • Varme i seter
 • Vinterhjul