Firmabil

Med en bedriftsavtale fra Bavaria har bedriften meget gunstige betingelser på BMW og MINI. Dette gir bedriften og de ansatte spennende fordeler.

Det er mange fordeler ved å ha en bilavtale med Bavaria uavhengig om bedriften har firmabiler eller om de ansatte kjører private biler. Bilavtalen gir de samme fordelene enten du er firmabilkunde eller
privatbilkunde, og sørger for at de ansatte får store fordeler på BMW og MINI. Alle ansatte setter pris på økte fordeler gjennom sin arbeidsplass.

 Bilavtalen inkluderer både kjøp og leasing. Hvis selskapet har et samarbeid med en tredjepart finansieringspartner så gjelder fortsatt fordelene i avtalen. Bavaria leverer gjerne biler på vegne av en tredjepart finansieringspartner som for eksempel – ALD/Leaseplan/Autolease.

En bilavtale med Bavaria er tidsbesparende for selskapet og de ansatte. Vi lover rask responstid gjennom din faste kontaktperson, og egne nettsider med prisinformasjon. De ansatte trenger derfor ikke besøke forhandleren for å finne ut hva en bil vil koste. Bavaria kommer gjerne ut til deg med demobil. Det samme gjelder når bilen skal på service. Vi henter og bringer bilen tilbake.

Vi ønsker å bistå deg og bedriften deres ved å rådgi dere med hvilke muligheter og avtaler som finnes.