BMW + Mission: Impossible

Av Bavaria Norge
Et nytt umulig oppdrag. Ethan Hunt settes på saken, og denne gangen i en BMW M5.

Tom Cruise er tilbake som Ethan Hunt i Mission: Impossible. Og denne gangen er selveste Preikestolen i Norge en av destinasjonene. Et IMF-oppdrag går feil, og det får fatale konsekvenser for verden. Når Ethan Hunt forsøker å gjenoppta oppdraget, begynner CIA å tvile på motivene hans. IMF-teamet står foran et intenst kappløp mot tiden for å forhindre en global katastrofe, mens både CIA og internasjonale terrorister gjør alt i sin makt for å stanse dem.

Les mer om BMW M5.

Ikke nok med at vi i Bavaria synes det er stas at BMW har fått en av hovedrollene, så ble sluttscenen av actionfilmen spilt inn på selveste Preikestolen i Norge. Preikestolen og Lysebotnen sin dramatiske og vakre natur har nemlig en spesiell plass i Bavaria sin identitet.

Bavaria startet i Rogaland for over 20 år siden, og har siden hatt Vestlandsnaturen som en del av sin identitet, selv om Bavaria i dag er en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere. Bavaria spilte faktisk inn sin helt egen actionfilm i 2012, da de fraktet en BMW Artcar laget av Jeff Koons (BMW M3GT2), til Preikestolen. 

I hele tre dager i november 2017 ble turistattraksjonen Preikestolen stengt for å spille inn sluttscenen i Mission: Impossible – Fallout. Opprinnelig skulle innspillingen gå av stabelen i september 2017, men etter at hovedrolleinnehaver og Hollywood-stjerne Tom Cruise skadet seg under et stunt i London, ble innspillingen satt til tidsrommet 2. til 11. november. Det sier daglig leder i Stiftelsen Preikestolen til Stavanger Aftenblad.