Covid-19

Av Bavaria Norge
Normal drift av verksted, delelager og bilsalg hos alle våre forhandlere.

Sist oppdatert 17.03.22

Alle våre forhandlere er åpne med normale åpningstider

Myndighetene definerer deler av vår virksomhet som samfunnskritisk, da servicepunktene våre blant annet bidrar til å opprettholde viktige transporttjenester.

Digitalt møte med oss
Ønsker du ikke å møte opp personlig i våre butikker for og se på ny eller brukt bil? Ingen problem! Hos Bavaria kan vi over FaceTime eller telefon vise deg bil innvendig og utvendig, gi deg tilbud, bygge bilen slik du ønsker den og ta bestilling. Ring oss – så skal vi gjøre vårt beste for å gi deg god service over telefon. 

For de som skal hente ny bil vil vi sende deg en video i forkant, på denne måten kan vi begrense tiden du er hos oss.

Forebygging av smitte – vi har økt renhold
Vi har iverksatt økt renhold på alle våre anlegg, og desinfiserende tiltak på særlig utsatte soner (som toaletter, dørhåndtak, m.m.) Vi gjør vårt ytterste for å desinfisere utsatte soner og gjenstander som demobiler, bilnøkler etc. Våre forhandlere har i tillegg tilgjengelig antibakteriell for kunder. Våre ansatte bruker hansker når de håndterer biler. 

I tiden fremover ønsker vi å unngå og håndhilse samt holde avstand til hverandre. Ansatte hos Bavaria som kan være utsatt for smittefare, eller har symptomer som kan tyde på smitte er ikke på jobb. 

Hvis du ikke ønsker å møte opp personlig hos din forhandler
Ønsker du ikke å møte opp personlig for å hente/levere bil eller prøvekjøre en bil? Kontakt oss – vi skal gjøre vårt ytterste for å finne en løsning!

Skal du levere bil på service?
Da kan du parkere bilen din hos oss, og slippe nøkkelen i nøkkeldropp på utsiden av butikken. Dette må du i tilfelle informere oss om i forkant av din verkstedtime.

På utkikk etter ny bil?
Vi har et utvalg av nye biler tilgjengelig for rask levering.

Har du spørsmål rundt Bavaria sin håndtering av Covid-19 situasjonen vennligst ta kontakt med din nærmeste Bavaria forhandler.

Se åpningstider og kontaktinfo for din Bavaria forhandler her.

Etter at Statens vegvesen utvidet fristen for EU-kontroll velger tusenvis å utsette å ta EU-kontroll. Det er ingen grunn til å utsette EU-kontroll hvis du ikke er syk eller i karantene, sier Tor Simonsen, bransjefagligleder i Norges Bilbransjeforbund (NBF). Både Statsminister og Helseminister har poengtert at alt som kan fungere som normalt, bør fungere som normalt. Les mer om dette her.