Annet

Covid-19

Av Bavaria Norge
Normal drift av verksted, delelager og bilsalg hos Bavaria.

Kjære kunder!
Alle våre forhandlere er fortsatt åpne med nærmest normale åpningstider
.

Myndighetene definerer deler av vår virksomhet som samfunnskritisk, da servicepunktene våre blant annet bidrar til å opprettholde viktige transporttjenester.

Forebygging av smitte – vi har økt renhold
Vi har iverksatt økt renhold på alle våre anlegg, og desinfiserende tiltak på særlig utsatte soner (som toaletter, dørhåndtak, m.m.) Vi gjør vårt ytterste for å desinfisere utsatte soner og gjenstander som demobiler, bilnøkler etc. Våre forhandlere har i tillegg tilgjengelig antibakteriell for kunder. Våre ansatte bruker hansker når de håndterer biler.

I tiden fremover ønsker vi å unngå og håndhilse samt holde avstand til hverandre. Ansatte hos Bavaria som kan være utsatt for smittefare, eller har symptomer som kan tyde på smitte er ikke på jobb. Vi ber om at folk som er i karantene ikke møter opp i våre butikker.

Hvis du ikke ønsker å møte opp personlig hos din forhandler
Ønsker du ikke å møte opp personlig for å hente/levere bil eller prøvekjøre en bil? Kontakt oss – vi skal gjøre vårt ytterste for å finne en løsning!

Skal du levere bil på service?
Da kan du parkere bilen din hos oss, og slippe nøkkelen i nøkkeldropp på utsiden av butikken. Dette må du i tilfelle informere oss om i forkant av din verkstedtime.

BMW Group’s fabrikker i Europa og Rosslyn stenger frem til 19. april
Hva skjer med bestilte biler som er produsert?
- Produserte biler som er på vei til Norge forventer vi at kan utleveres som normalt.

Hva med biler som nylig er bestilt?
- Levering kan bli senere enn tidligere beregnet. Vi vil uansett kontakte deg om det blir forsinkelser.

På utkikk etter ny bil?
Vi har et utvalg av nye biler tilgjengelig for rask levering.

Har du spørsmål rundt Bavaria sin håndtering av Covid-19 situasjonen vennligst ta kontakt med din nærmeste Bavaria forhandler.

Se åpningstider og kontaktinfo for din Bavaria forhandler her.

Etter at Statens vegvesen utvidet fristen for EU-kontroll velger tusenvis å utsette å ta EU-kontroll. Det er ingen grunn til å utsette EU-kontroll hvis du ikke er syk eller i karantene, sier Tor Simonsen, bransjefagligleder i Norges Bilbransjeforbund (NBF). Både Statsminister og Helseminister har poengtert at alt som kan fungere som normalt, bør fungere som normalt. Les mer om dette her.