Mer enn en vanlig ladbar bil.

Av Bavaria Norge
MINI Electric - du får en bil som er ladet med et driv som forsetter å ta deg framover, og en vilje til å skape kreative løsninger for det moderne bylivet.

Å hjelpe med å spare jorden kan spare deg penger.

Elektrisk mobilitet kan være til fordel for miljøet og ha en positiv innvirkning på lommeboka – hvis det gjøres på riktig måte.

Det hel-elektriske MINI-drivverket består av langt færre deler enn i en forbrenningsmotor. Det betyr at det følgelig er færre deler som må repareres eller skiftes ut over tid.

Din hel-elektriske MINI konverterer bremseenergi til strøm ved å bruke motoren som generator, og sender litt strøm tilbake til batteriet hver gang du bremser opp. 

Denne såkalte regenerative bremsingen sparer også skivebremsene og forhindrer dannelse av fin støvpartikler forårsaket av slitasje på bremseskivene.

Se vårt utvalg av MINI elbiler.

Fleksibelt og rent.

Du kan lade din hel-elektriske MINI med en valgfri Mode 3-kabel på offentlige 11 kW ladestasjoner. 

Flere offentlige ladestasjoner er utstyrt med både vekselstrøm (AC) via en Type 2-kontakt og likestrøm (DC) via CCS-plugg som gir deg opptil 50 kW effekt.

Les også: Slik lader du trygt

Supercharged.

Ved trafikklys er det ikke bare hestekrefter (hk) som teller, men også hvilket dreiemoment (Nm) som er tilgjengelig. Den hel-elektriske MINI gir deg fullt dreiemoment, omgående. Mens en bensinmotor må bygge opp turtall for å generere dreiemoment, og så føre kraften gjennom girkassen før den når hjulene.

Så i det øyeblikk det blir grønt lys og du trykker på gasspedalen, sparker dreiemomentet øyeblikkelig inn for å gi deg en spennende smidighet og en sitrende akselerasjon.

Artikler i samme kategori