Morgendagens kjøreglede

Av Bavaria Norge
Kjør smartere med vårt uslåelige utvalg av ladbare biler.

INNOVATIV BÆREKRAFT.
Bærekraft er et ord som rommer mange løfter. Fra store framtidsvisjoner til tiltak her og nå. For BMW er det blitt en del av deres DNA, akkurat slik genuin kjøreglede alltid har vært. En indikasjon på at BMW er på rett vei er at de tolv ganger har blitt utnevnt til verdens mest bærekraftige bilprodusent av Dow Jones Miljøindeks. Bærekraft handler om innstilling og holdning, og har verken en begynnelse eller slutt.

Se vårt utvalg av elbil.

RENERE DIESEL.
Utviklingen av BMW sine effektive og verdensledende dieselmotorer er en del av BMW Group sin naturlige vei inn i fremtiden. BMW sine dieselbiler har vunnet en rekke priser og oppnådd rekordlave tall på utslipp av nitrogen. BMW har faktisk det laveste snittutslippet i bilindustrien i følge ADAC.

95 % GJENVINNBAR.
BMW i3 er opptil 95 % gjenvinnbar når den har levd ut sin livssyklus. I tillegg blir den produsert i en fabrikk i Leipzig som får sin energi fra fire vindkraftverk, 100 % CO2-frie.

IONITY – EN STORSATSNING PÅ ELEKTRISK INFRASTRUKTUR.
BMW samarbeider med andre store bilprodusenter om å bygge 400 nye ladestasjoner i Europa innen år 2020.

BMW har innehatt førsteplassen på Dow Jones Sustainability Index siden 2005 og regnes som verdens mest bærekraftige bilprodusent.

SMARTERE MATERIALER FOR FREMTIDEN.

  • I BMW i3 dekkes den bærende karbonfiberstrukturen av delvis resirkulert termoplast. Setetrekkene er i BMW i3 en blanding av ull og garn spunnet fra PET-flasker.
  • BMW erstatter gradvis kunstige materialer med fornybare naturmaterialer. Noen eksempler er bruk av saueull i setetekstiler, bomull i lydisoleringspaneler og sisalfiber i dørpaneler.
  • Hibiskus er den planten som evner å absorbere mest CO2 på kortest mulig tid. BMW bruker hibiskus istedenfor plast, blant annet i instrumentpanelet i BMW i3.
  • Panelet i forsetet til en BMW i3 med utstyrspakken LODGE er laget av europeisk dyrket eukalyptus.
  • Lærtrekkene til en BMW i3 er lagd av skinn som er 100 % garvet med naturlige produkter fra blader av oliventre.

Artikler i samme kategori