MINI Stavanger + Norway Chess = SJAKKTREKK

Av Bavaria Norge
MINI Stavanger er stolt samarbeidspartner med Norway Chess i Stavanger!

ET MINI SJAKKTREKK!

MINI STAVANGER er stolt samarbeidspartner av NORWAY CHESS som går av stabelen 30. mai - 11. juni. MINI Stavanger har gleden av å frese verdens beste sjakkspillere rundt i Rogaland, i spenstig dekorerte MINI Countryman biler.

DITT NESTE TREKK? 
Sjakkbilene kan kjøpes etter turneringen! MINI Countryman med km. stand fra 2000 km og priser fra 389 000 kr. Du kan se en oversikt over bilene og melde din interesse her, det er første mann til mølla - noen biler er allerede solgt!

 

Norway Chess - 10 år
Norway Chess har utviklet seg til å bli i en av verdens sterkeste sjakk-turneringer og den finner sted i Stavanger. Det blir også god deltakelse i år, med mange svært dyktige spillere.  

I tillegg til vår egen verdensmester, Magnus Carlsen, har Norway Chess hatt deltakere og gjester som Vishy Anand og sjakk-legenden Gary Kasparov. I tillegg til en stjernespekket turnering med internasjonal deltakelse, er også skolesjakk på agendaen. Det blir arrangert skolesjakk hvor barn og unge i Rogaland deltar med stor glede og suksess. 

MINI Stavanger har hatt gleden av å frese verdens beste sjakkspillere rundt i Rogaland, i spenstig dekorerte MINIer i nå 10 år! 

Velkommen!