Populære modeller

Nye BMW 5 serie er tilgjengelig som Plug-in Hybrid, BMW 530e - nå med firehjulstrekk! Bilen kombinerer en elmotor og en bensinmotor som gir en elektrisk rekkevidde på opp til 54 km (WLTP) med den nye oppgraderte batteripakken. Bilen kombinerer en elmotor og en bensinmotor som gir en samlet effekt på 292 hk og en imponerende akselerasjon fra 0-100 på 5,9 sekunder! Rekkevidden påvirkes i hovedsak av kjørestil og sesong.

BMW 545e Plug-in Hybrid  firehjulstrekk
Nå er BMW 545e xDrive Plug-in Hybrid lansert. En enda sprekere BMW 5 serie Ladbar hybrid med hele 394 hk. Denne modellen kommer med hengerfeste på opptil 2.000kg.

 

Touring

BMW 5 serie Touring Plug-in Hybrid med firehjulstrekk er en sporty stasjonsvogn med god bagasjeplass. Kombinasjonen av høy ytelse, lavt forbruk, lang elektrisk rekkevidde, sport, komfort og plass er denne modellen enestående i sitt segment.

BMW 5 serie Touring Plug-in Hybrid med firehjulstrekk kommer med tilhengerfeste på opptil 2.000kg.
 

Hvordan lade BMW 5 serie ladbar hybrid?

Veldig enkelt, du kan koble medfølgende lader til en helt vanlig stikkontakt. Det vil ta omtrent to til tre timer før den er fulladet. Det finnes også en rekke offentlige ladestasjoner der du kan lade bilen når du er på farten. Navigasjonssystemet viser informasjon om hvor du kan finne en ledig ladestasjon. Les om hvordan du trygt kan lade din hybrid- og elbil her.

  BMW 5 serie Sedan kommer også med bensin og diesel motor. Se motorvalg og priser på de mest solgte modellene under. Skal du kjøpe en BMW anbefaler vi at du også kjøper BMW serviceavtale. Med en serviceavtale vil du spare betydelig mer enn om du betaler per service. Vår engasjerte og BMW interesserte ambassadør Arne Hjeltnes var i sommer på tur på Vestlandet med en splitter ny BMW 530e Ladbar hybrid – Les hans historie her.

Se vårt utvalg av hybrid modeller.

Med plass til alt

Får man noen gang for stort bagasjerom?

Med bagasjeromspakken er det mer funksjonelt i bruk, det kommer med justering av seteryggen og festeskinner på hver side samt en multifunksjonskrok. Ekstra lasteutstyr kan kjøpes i tillegg.
5--serien er kjent for gode størrelser på bagasjerom og egner seg godt til både hundebur og barnevogner. 

Detaljer som viser kvalitet

Touring-modellen har gitt funksjonelle sportsbiler en ny målestokk, med det lange motorpanseret og den gode akselavstanden. Laserlysene i front sammen med det nye designet på BMW-grillen gir modellen et spennende dynamisk og sporty eleganse. 

Prisliste

BMW 520d xDrive

Drivverkstype: Diesel - 48 Volt mild-hybrid
Drivverk: Firehjulsdrift
Motoreffekt: 197 hk
Akselerasjon 0-100 km/t: 7,3 sekunder
Bagasjeromsvolum: 520 liter

Pris fra

833.700 kr

BMW 530e xDrive

Drivverkstype: Elektrisk og bensin
Drivverk: Firehjulsdrift
Motoreffekt: 292 hk
Akselerasjon 0-100 km/t: 6,1 sekunder
Bagasjeromsvolum: 430 - 1560 liter

Pris fra

789.800 kr