7-Serie

Luksuriøs kjøreglede med Plug-in Hybrid

BMW 7 Serie representerer ren luksuriøs kjøreglede med firehjulstrekk. De dynamiske og presise linjene skaper 7 seriens elegante design. Eksklusive materialer og detaljer kombineres med innovative og funksjonelle løsninger. BMW 7 Serie gir deg et moderne og generøst preg uten sidestykke.

Skal du kjøpe en BMW anbefaler vi at du også kjøper BMW serviceavtale. Med en serviceavtale vil du spare betydelig mer enn om du betaler per service

Lekre detaljer

"Hekkan" for en hekk - er det lov å si om et så nydelig eksemplar av en bil?
Et helt nytt utseende bakfra med bredde og detaljer som oser av eksklusivitet og ekstraordinære preg!
Enderørene er usynlig montert og gir nok et spennende utrykk.

Interiøret gir mersmak

Hele cockpiten er tilsynelatende preget av nyvinninger som BMW Interaction Bar - denne strekker seg horisontalt og leverer blant annet ambientlys. Her finner vi igjen BMW Curved Display som gir oss multimedia opplevelsen, men ikke den største skjermen i bilen! Baksetet eller også muligens kalt loungen innehar enormt komfortable seter, høyttalere integrert i dørene og et tak som setter et eksklusivt preg på opplevelse. Hva er det som kan senkes ned fra taket - ikke noe ringere enn en 31,3 tommers BMW Theatre Screen som da altså gjør enhver kjøring til en cinematisk opplevelse. Kan man anta at det frister selv den mest entusiastiske føreren med å bli passasjer for en tid?

Prisliste

BMW 750e xDrive

Drivverkstype: Elektrisk og bensin
Drivverk: Firehjulsdrift
Motoreffekt: 482 hk
Akselerasjon 0-100 km/t: 4,8 sekunder

Pris fra

1 561 450 kr

BMW M760e xDrive

Drivverkstype: Elektrisk og bensin
Drivverk: Firehjulsdrift
Motoreffekt: 563 hk
Akselerasjon 0-100 km/t: 4,3 sekunder

Pris fra

1 761 060 kr