Vi ønsker BMW i5 Touring velkommen!

Verdens viktigste business-sedan - og nå endelig er den populære 5-serien også i Touring i elektrisk versjon!

Fortsettelsen på et eventyr - men et nytt elektrisk kapittel! 
Om ikke ekte elektrisk kjøreglede var nok - har man her et operativsystem og teknologi som gjør hele opplevelsen for både fører og passasjer til en glede! 

Ventetiden er endelig over!  Lanseringen av helt nye BMW i5, bilen som har hatt syv tidligere generasjoner. Populær, allsidig og ikke minst kjøreglede i verdensklasse. Først ut er en sedan-versjon av i5, som kom i Mai 2023 og nå BMW i5 Touring som lanseres i Februar 2024!

5-serien innvending

Visste du forresten - i5 er BMW sin første modell med helt vegansk interiør som standard. 

Utseendet teller det også!

Som den 8. generasjonen 5-serie, ser vi endelig en helelektrisk utgave av denne populære modellen, samtidig har den vokst litt i både lengde og høyde. Med nyere utforming av både interiør og eksteriør fremstår den som oppgradert på mange. Den velkjente nyregrillen består fortsatt, men i litt ny drakt - kanskje enda mer fremtredende med bredere ramme. Frontlyktene har fått en aldri så liten nytolkning av de doble frontlyktene. Silhuetten er fortsatt elegant buet - det er enkelt å se hvilken familie den tilhører.

BMW i5 Touring – Fremtidens elektriske kjøreglede!​

Oppdag luksusen med BMW i5 Touring, den første elektriske stasjonsvognen fra BMW! Verdensdebuten skjedde i mai 2023 med lanseringen av i5 M60 og i5 eDrive40. Den åttende generasjonen av 5-serien presenterer BMW i5 Touring, en hel-elektrisk versjon med oppgradert design. Med avanserte ladeløsninger, inkludert Plug&Charge, tar den elektrisk mobilitet til nye høyder.

Opplev kjøregleden med BMW i5 Touring – lanseringen er planlagt for mai, og vi ser frem til å dele denne unike opplevelsen med deg.

07. Februar 2024 er det tid for salgsstart av BMW i5 Touring - kom innom oss for å få et tilbud og se flere bilder og detaljer. 

Elektrifiseringen går ikke på bekostning av kvalitet og brukeropplevelse

Nytt med denne modellen er atBMW i5nå også kan tilby to nye ladeløsninger hvor målet er å optimalisere ladeøkten til å lade med høyest mulig effekt - lengst mulig. I tillegg vil løsningen Plug&Charge også være tilgjengelig på denne modellen. Dette gir deg som bruker en enklere ladeprosess da teknologien tillater å samle flere ladeavtaler i ett. BMW viser nok en gang at elektrifiseringen av bilparken aldri går på bekostning av hverken kjøreglede, kvalitet eller ytelse.


Planen fremover:

Allerede på vårparten i 2024 får vi den første helelektriske stasjonsvognen, når BMW i5 Touring lanseres. 

I en av vårens pressemeldingen fra BMW, leser vi at produksjonen av disse nye modellene og det som defineres som den nye generasjonen elbiler skal produseres i det nye anlegget i Debrecen, Ungarn. 

Når det snakkes om "den nye generasjonen elbiler" fra BMW navngitt som NEUE-KLASSE. Dette er betegnelsen på en helt ny serie med elektriske modeller fra BMW med en helt ny redefinert IT og software-arkitektur, samt en ny generasjon med høytytende elektriske drivlinjer og batterier.  I tillegg til BMW Panoramic Vision som er en videreutviklet "head-up" display  vil det også komme en ny generasjon av infotainmentsystemet BMW iDrive, som blir presentert i NEUE-KLASSE bilene. Det er med andre ord enda mer å glede seg til fremover!

Prisliste

BMW i5 eDrive40

Modellnavn: BMW i5 eDrive 40 (G60)
Kategori: Elbil, sedan
Rekkevidde (WLTP): Inntil 582 km
Motoreffekt: 340 hk
Drivverk: Bakhjulsdrift
Tilhengerfeste: Ja, tillatt hengervekt 1.500 kg

Pris fra

849 900 kr

BMW i5 Touring - Fully Charged

Modellnavn: BMW i5 eDrive 40 Touring (G61)
Kategori: Elbil, Touring
Rekkevidde (WLTP): Inntil 560 km
Motoreffekt: 340 hk
Akselerasjon 0-100km/t: 6,1 sekunder
Drivverk: Bakhjulsdrift

Pris fra

859 900 kr