BMW i7

Enestående design og kjøredynamikk som alltid

Luksuriøst design, det nyeste innen teknologi, lounge-preg innvendig gjør BMW i7 til en elbil i det øverste premiumsegmentet. Med en rekkevidde på over 600 km er man godt rustet til langtur. Det er også over 600 hk i dette nydelige kjøretøyet - BMW viser nok en gang at enestående kjøreglede og kraftig kjøredynamikk er fokus. 

Enestående design, kraftig kjøredynamikk og teknologiske nyvinninger.

VIP-lounge

Det romslige interiøret sikrer både sjåfør og passasjerer en unik og komfortabel opplevelse. Atmosfæren føles som en VIP-lounge takket være luksuriøst utseende og upåklagelige detaljer som den valgfrie 31,3-tommers BMW Theater Screen med Theater Mode. Det er en helt enestående underholdningsstandard i baksetet som med et tastetrykk forvandler seg til en egen privat kinosal.

 

rett og slett nydelig

Ja, hva skal man si? En luksuriøs doning med et eksklusivt, men samtidig ikke-prangende preg. 
Fronten preges av en opplyst nyre-grill, noe som aldri før har vært sett. Sammen med BMW krystall-frontlykter Iconic Glow med Swarovski krystall-elementer gir dette virkelig en indikator på luksusen som ventes innvendig. 

Vi kan også nevne at baksiden absolutt ikke er noen bakside. Hekkdesignet preges av L-formede baklykter og en kromlist som gir bilens faktiske bredde en fremheving. 

Prisliste

BMW i7 eDrive50

Modellnavn: BMW i7 eDrive50
Rekkevidde (WLTP): Inntil 612 km
Motoreffekt: 455 hk
Drivverk: Bakhjulsdrift
Akselerasjon 0-100 km/t i sek: 5,5

Pris fra

1 103 900 kr

BMW i7 xDrive60

Modellnavn: BMW i7 eDrive60
Rekkevidde (WLTP): Inntil 625 km
Motoreffekt: 544 hk
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon 0-100 km/t i sek: 4,7

Pris fra

1 400 800 kr