BMW iX1

Elektrisk SUV

Et verdig tilskudd til familien!

Enda et tilskudd til elbil familien - nytt tilskudd til din familie også? Nå også lansert i en ny utgave som heter BMW iX1 eDrive20. Den nye versjonen, en ny innstegsmodell av BMW iX1 som dukker under momsgrensen kommer i forhjulsdrevet versjon med lengre rekkevidde og en lavere pris.

*Et kjempe tilskudd til arverekken ifølge VG, som gir terningkast 6! 
kilde: VG

Dette blir den tredje elektriske SUV-en i BMW familien, men den første i sin klasse.
Vi har allerede blitt kjent med den noe større BMW iX3 og enda større BMW iX. Til felles har de alle den typiske BMW-balansen mellom komfort og sportslighet. Den nye iX1 bygger dermed videre på den elektriske kompetansen som BMW kan vise til på tidligere modeller. Det blir to elektriske motorer (en på forakselen og en bak), koblet sammen med xDrive firehjulsdrift. De karakteristiske designtrekkene inkluderer kraftige proporsjoner og særegne uttrykk fra alle kanter. I tillegg kommer iX1 med mulighet for  hengerfeste og tillatt tilhengervekt på 1200kg. 

Sportslig interiør

En fullverdig femseter, med plasskomfort. Det er sitteplasser til opptil tre personer i baksetet, i front er det definert område for både passasjer og fører. Førerplassen gir en sportslig følelse og med god oversikt over instrumentpanelet og resten av det moderne interiøret. 

Eksteriør

De blå signatur-elementene som man kjenner fra BMWs andre elektriske modeller, kan om ønskelig leveres i en nøytral, grå farge. Ønsker man et sportsligere utrykk på bilen, leveres velkjente M Sport design som gir nye linjer og detaljer i støtfangerne foran og bak.

Prisliste

BMW iX1 Charged

Modellnavn: BMW iX1 xDrive 30
Utstyrspakke: Charged
Kategori: Elbil, kompakt SUV
Rekkevidde (WLTP): Inntil 440 km
Motoreffekt: 313 hk
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon 0-100 km/t i sek: 5,6
Tilhengerfeste: Ja

Pris fra

499 900 kr

BMW iX1 Charged Plus

Modellnavn: BMW iX1 xDrive 30
Utstyrspakke: Charged Plus
Kategori: Elbil, kompakt SUV
Rekkevidde (WLTP): Inntil 440 km
Motoreffekt: 313 hk
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon 0-100 km/t i sek: 5,6
Tilhengerfeste: Ja

Pris fra

519 900 kr

BMW iX1 Fully Charged

Modellnavn: BMW iX1 xDrive 30
Utstyrspakke: Fully Charged
Kategori: Elbil, kompakt SUV
Rekkevidde (WLTP): Inntil 440 km
Motoreffekt: 313 hk
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon 0-100 km/t i sek: 5,6
Tilhengerfeste: Ja

Pris fra

549 900 kr

Elbilen vi har ventet på, kommer med tre forskjellige utstyrsnivåer


Charged

Comfort Access, trådløs lading av smarttelefon og rattvarme. Adaptive LED frontlykter m/ fjernlysassistent, speilpakke, tilhengerfeste, takrails og forberedelse for digitalt kjøp av Driving Assistant Plus.

Charged Plus

Live Cockpit med head up display, Parking Assistant Plus, rattvarme og trådløs lading av smartelefon. Elektrisk setejustering med minne og massasjefunksjon for fører og Harman Kardon høyttalerssystem gir også en herlig lydopplevelse på veien. Adaptive LED frontlykter m/fjernlysassistent, Comfort Access, speilpakke, trådløs lading av smarttelefon, tilhengerfeste, takrails, metallic lakk og forberedelse for digitalt kjøp av Driving Assistant Plus.

Fully Charged

M Sport eksteriør og interiør, Driving Assistant Plus, Parking Assistant Plus, Live Cockpit med head up display, Comfort Access. Elektrisk setejustering med minne og massasjefunksjon for fører, rattvarme og trådløs lading for smarttelefon. Harman Kardon høyttalerssystem gir en herlig lydopplevelse på veien. Adaptive LED frontlykter m/fjernlysassistent, speilpakke, tilhengerfeste, takrails gjør bilen praktisk - og fin med metallic lakk.

Mer om bilen

Eksteriør

Fronten preges av de slanke LED-lyktene med distinkt lys-signatur, den nesten firkantede nyregrillen, tydelige panserlinjer og en rekke vinklede designelementer i støtfangerens og spoilerens nedre del. Profilen kjennetegnes blant annet av de markante hjulbuene og den fallende taklinjen. Sett bakfra er det det slanke baklukevinduet og de markante, tredimensjonale LED-baklyktene som preger designen.

Enda litt større

Sammenlignet med forrige generasjon, vokser dimensjonene. Lengden måler 4500 mm (+53 mm), bredden måler 1845 mm (+24 mm) og høyden måler 1642 mm (+44 mm). Akselavstanden er 2692 mm (+22 mm) og sporvidden er henholdsvis 1592 mm og 1593 mm på for- og bakaksel (+31 mm). Felgdimensjonene strekker seg fra 17 til 20 tommer.

Til tross for større dimensjoner, gir de optimaliserte aerodynamiske egenskapene i bilens design bedre effektivitet, rekkevidde og akustisk komfort. Helt nye BMW iX1 har en luftmotstandskoeffisient på lave 0,26.