BMW iX3

Elektrisk SUV med bakhjulstrekk

BMW`s første helelektriske SUV med bakhjulstrekk, BMW iX3 - en ypperlig bil som passer til det meste! Med et stort godt bagasjerom, volummessig på hele 510 liter og mulighet for å trekke inntil 750kg. Nydelige fargekombinasjoner å velge i samt de tre utstyrspakkene på iX3 Charged (Basis utstyrt), iX3 Charged Plus (Godt utstyrt) og iX3 Fully Charged (Meget godt utstyrt). Prisene kan du se lenger ned på siden. 

«Kraften på bakhjulene»
BMW har lang historie der bakhjulstrekk og kjøreglede henger tett sammen. De dynamiske kjøre-egenskapene i BMW iX3 er basert på en 43/57 vektfordeling henholdsvis foran og bak. Dette gjør at vekten på bakhjulene forbedrer trekkraften samtidig som det motvirker understyring og farlige situasjoner på vinterføre. Spesielt tilpasset fjæring sikrer at bilen leverer utmerket retningsstabilitet. Avanserte DSC (stabilitetskontroll) og DTC (antispinn) systemer i bilen bidrar også til optimal trekk-kraft og stabilitet på glatt føre. BMW iX3 tar deg trygt frem, med ren BMW kjøreglede.

Man ser nå at flere bilprodusenter produserer elbiler med bakhjulstrekk. Med andre ord: Framover blir elbiler flest enten bakhjulsdrevne eller firehjulsdrevne. På en elbil utgjør batteriet og elmotoren hovedtyngden i bilen. Batteripakken sitter mellom akslingene, mens elmotoren sitter på bakakslingen. En elbil får en vektfordeling tilnærmet 50/50, som er gunstig for balansen og kjøreegenskapene - men også for marktrykket på drivhjulene bak, enten bilen er tom eller fullastet. En bakhjulsdrevet bil har også langt bedre svingradius. Men det er mer en generell fordel. Elbiler som produseres med bakhjulstrekk testes grundig på snøføre og vanskelige kjøreforhold.


Skal du kjøpe en BMW anbefaler vi at du også kjøper BMW serviceavtale. Med en serviceavtale vil du spare betydelig enn om du betaler per service. Les mer om BMW serviceavtale her.

SUV
Bavaria har et stort utvalg av SUV fra BMW og MINI. Se alle våre SUV modeller her

Se vårt utvalg av BMW elbiler.

Komfortabel kvalitet

I tillegg til kvalitet i både stoff, utførelse og utstyr så er din BMW iX3 klar for å ta deg med på eventyr. 
Du får selvsagt mulighet til å koble din mobile enhet sammen med bilen, enten via Apple CarPlay eller Android Auto. Samtidig er det fortsatt litt nytt innvendig tuftet på Smart teknologi. Der finner man blant annet førerassistentsystemer og digitale tjenester som gir deg støtte under kjøringen. 

Kjørekomforten kjennes lett igjen og sittekomforten er likedan. Man sitter trygt, høyt og komfortabelt. 

OBS! Har du sett det herlige panoramaglasstaket? Sørger for lys atmosfære og herlig luftgjennomstrømming på varmere dager!

Mer sporty enn noen gang

Det nye designet på BMW iX3 gir oss et mer sporty utseende enn noen gang - takket være en standard M Sport-pakke. 

De blå detaljene og flere aerodynamisk elementer får frem karakteren til den elektriske drivlinjen. Den største forskjellen fra BMW X3 er den nesten helt lukkede BMW i Nyre-grillen som danner en imponerende front. LED-frontlys i nytt flatt design både fremme og bak. 

Hekkdesignet beholder sitt typiske BMW-utseende, men også her med noen BMW i Blau- blåfargede elementer som sammen med M Sport detaljer gir en riktig så sporty look. 

Prisliste

BMW iX3 M-Sport

Modellnavn: BMW iX3
Kategori: SUV, elbil
Rekkevidde (WLTP): Inntil 461 km
Motoreffekt: 210 hk
Drivverk: Bakhjulsdrift
Akselerasjon 0-100 km/t i sek: 6,8

Pris fra

660 000 kr

BMW iX3 Fully Charged

Modellnavn: BMW iX3
Kategori: SUV, elbil
Rekkevidde (WLTP): Inntil 461 km
Motoreffekt: 210 hk
Drivverk: Bakhjulsdrift
Akselerasjon 0-100 km/t i sek: 6,8

Pris fra

709 900 kr