BMW M2

Imponerende smidighet

Med ord som: atletisk ytelse og eksklusiv motorsportsfølelse - så skjønner vi at det snakkes om BMW M-modeller. Nærmere bestemt er det BMW M2 som her introduseres som "en toppidrettsutøver som formidler ren kjøreglede". Den fyldige M-typisk motorlyden og kraftutfoldelsen i kjøringen kan takkes av den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren. 
Nyt flere detaljer nedenfor. 

M-ifisert

Det første man tenker på innvendig er som regel hvordan man sitter - her sitter man godt plantet ned i setene som er M karbonbøtteseter. Her finner man blant annet detaljer i M-fargene som kombinerer letthetene og racingkarakteren i et bøttesete med funksjonalitetene i et M sportssete. Kul detalj med belyst M2 logo i nakkestøtten. 

Den buede hel-digitale skjermen har også kommet til M-modellene. Her kan man til enhver tid se informasjon om din BMW på en oversiktlig måte. Til høyre i skjermen er berørings og kontroll skjermen som også byr på sine egenskaper. 

Kompakt råtass

I tillegg til et ytre som vitner om en råtass på fire hjul så er jo detaljene i front og bak med på å klassifisere bilen som en ekte BMW M-modell. De røde bremsekaliperene viser godt igjen gjennom 19"/20" lettmetallfelgene, det er forøvrig ulik dekkdimensjon foran og bak med track-egenskaper. Adaptivt understell og aktiv M differensial bakhjulsdrift gir en stabilitet som er kompatibel med høy hastighet. 

BMW M2 Coupé

Kategori: Coupé, M
Motoreffekt: 460 hk
Drivstofftype: Bensin

Drivverk: Bakhjulsdrift
Akselerasjon 0-100 km/t: 4,1 sek

Pris fra

1 238 731