BMW M3 - kraftig og rå

BMW M3 Sedan modeller kombinerer kraftige proporsjoner og en markant firedørs 3-Box-Design med M-typisk sportslighet. Kvartetten med sine sterke karakterer ledes av BMW M3 Competition Sedan med imponerende 510 hk og 650 Nm dreiemoment. Utstyrt med en kraftig BMW M TwinPower Turbo-motor, 8-trinns M Steptronic med Drivelogic, aktiv M differensial og mange teknologier avledet fra motorsport, garanteres maksimal kjøredynamikk – i hverdagen som på racerbanen. BMW M3 Sedan utvikler sportslige 480 hk og 550 Nm dreiemoment. Kombinasjonen av bakhjulsdrift og optimalt tilpasset manuell 6-trinns M girkasse gir en svært dynamisk kjørestil og gjør kjøretøyet til en puristisk fullblods sportsutøver. Modellpaletten avrundes med BMW M340i xDrive og M340d xDrive Sedan: I tillegg til sitt attraktive design imponerer de kraftige sportssedanene med en spesielt balansert blanding av sportslighet, effektivitet og behagelig hverdagsbruk. 

M-ifisert

Sporty design og en uforglemmelig kjøreopplevelse, kvalitet i alle ledd. 
Her finner man som på de andre M-modellene bøtteseter i karbon med flotte detaljer i sømmene. Lysende M-logo og små detaljer som virkelig gjennomsyrer M-merket til det fulle. 
BMW Curved Display finner vi også her - med de positive egenskapene som kommer med det også. 

Touring eller sedan?

En evigvarende diskusjon kan være hva som ser mest sporty ut av en sedan eller en touring. Det er ingen tvil om at det oftest er sedan-modellene som stikker av med tittelen "sportsbil", men en klar utfordrer er BMW M3 touring. Her kombineres det beste fra to verdener; funksjonaliteten og fleksibiliteten til en touring sammen med enestående ytelse fra M3. Kanskje en av de tøffeste sports-familiebilene på markedet. En ting er sikkert: M3 touring har en perfekt balanse mellom komfort og ytelse!

BMW M3 CS


Pris fra

1 904 000 kr

BMW M3 sedan


Pris fra

1 409 731 kr

BMW M3 touring

Hjuldrift: Firehjulsdrift
Motoreffekt: 510 hk
0 - 100 km/t: 3,6 sek

Pris fra

1 508 400 kr