BMW M5 sedan

BMW M5

BMW M5 Sedan. Skapt av det beste fra to verdener – klassisk eleganse og kraftfulle ytelser. Dette er bildesign som tilfredsstiller de høyeste krav.

Den markante fremtoningen til en sportslig atlet glir over i den flytende silhuetten til en sedan. Formålet med designen er nemlig å kombinere temperamentet til en sportsbil med sedanens diskrete linjeføring. Den eksklusive M lakkfargen Monte Carlo i blå metallic utstråler dynamikk, mens den modellerte fronten reduserer luftmotstanden på en elegant måte.

Business møter M

Fører og passasjer i front får gleden av M-multifunksjonsseter i eksklusivt design og belyst M5-logo i nakkestøtten. Allerede her ser man at bilens sportslighet gjenspeiles, når setene har dype sitteflater og høye sidevanger. Komfortabelt og trygt. Skinnrattet er i kjent M-stil, med logo, kromdetaljer og de to røde M-tastene. 
En ekstra detalj som er som strøssel på melisglasur; egne innstigningslister med "M5 Competition"-logo. Om ikke dette setter en topp standard som skal stå i stil til forventningene? Og ja- forventningene innfris i denne business-sedanen som egentlig er en rakker i utkledning. 

M-detaljer hinter om ytelse

Med M-nyregrill i front med doble ribber i sort og M5 logo integrert, omringet av chromeinnfatningen gir det oss et inntrykk av hva som skjuler seg i denne sedanen. På sidene dukker det også opp M-gjeller med logo integrert og fører synet videre sammen med luftføringen mot hjulbuene og bak til hekkspoiler i bilens farge. Totalkonseptet er at bilens sportslige silhuett sammen med aerodynamiske egenskaper bidrar til kjørestabilitet og effektiv energiutnyttelse. 

BMW M5 sedan


Pris fra

Kontakt oss