BMW M8 - serien med ekstraordinære sportsbiler med fire dører.

For å oppnå en sportslig-luksuriøs kjøreopplevelse, kombinerer BMW M8 Competition Gran Coupé og BMW M8 Gran Coupé ren M genetikk med det ypperste innen eksklusivitet. Her snakker vi 8-sylindret bensinmotor med 625 hk, M xDrive med aktiv M-differensial og 8-trinns M Steptronic girkasse. 

Ja - og selvfølgelig eksklusive designelementer og utstyr.

Luksussportsbil inni som utenpå

Det unike med M8 modellene er disse fire dørene, som svært få sportsbiler kan skilte med. Det gir naturligvis litt ekstra detaljer på bilens profil og dynamiske eleganse. Når man kommer inn i kupéen er det flere luksuriøse detaljer og tydelige M-funksjoner som sammen skaper en sportslig-eksklusiv atmosfære. 

Robust og luksuriøs sportslighet

Utvendig skiltes det med frontgrill i høyglanset krom understreket av M8 logoen integrert i grillen. Høyglans krom ser man igjen på flere detaljer rundt på bilen, blant annet M-gjellene på sidene, her gir det et kraftig uttrykk og forsvinner definitivt ikke i designet.
Baksiden er nøye gjennomtenkt med M-hekkspoiler som reduserer oppdrift og dermed sørger for enda bedre trekkraft og retningsstabilitet. Bilen i sin helhet ser både robust og kraftig ut, dette er ikke bilen som glir inn i mengden.

BMW M8 Competition Cabriolet


Pris fra

2 882 732 kr

BMW M8 Competition Coupé


Pris fra

2 742 731 kr

BMW M8 Competition Gran Coupé


Pris fra

2 755 732 kr