BMW X5

Plug-in Hybrid med firehjulstrekk

BMW X5-modellen har vært en av BMW sine mest populære modeller helt siden den ble lansert for snart 20 år siden - og det er ikke uten grunn!
Kvalitet og komfort går hånd i hanske med rålekkert design og romslig plass, selvfølgelig med den ikoniske kjøregleden BMW er kjent for.

Helt nye BMW X5 innvendig

Kupéen er oppgradert og gir oss som før ergonomisk optimaliserte sittestillinger for både passasjerer og fører. 
BMW Live Cockpit Professional instrumentpanel kommer nå med nye BMW Curved Display. En skjerm som går flush fra midtkonsoll og helt til venstresiden for føreren. Alle funksjoner og muligheter styres enten via touch på berøringsskjermen eller via midt-konsollen.

Materialer av høy kvalitet og moderne teknologier kjennetegner kupéen - det har aldri sett bedre ut. 

Skreddersy din egen BMW X5, besøk våre forhandlere for å se mulighetene fysisk. Og du? Hvorfor ikke velge materialer og farger som gjør bilen unik!

Kraftfull og energisk

Fronten preges av dynamisk og firkantede luftinntak og den ikoniske lyssatte nyregrillen. Frontlyktene er smale og gir oss det karakteristiske blikket som har et tungt avtrykk både dagtid og kveldstid. 

Det er et fint skue i profil når man ser de 22 tommers V-style hjulene, og det karismatiske xLine design som standard på denne versjonen av X5. 

Prisliste

BMW X5

Kategori: SUV, Plug-in Hybrid
Elektrisk rekkevidde: 94 - 110km
Motoreffekt: 489hk
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon fra 0-100 km/t: 4,8 sek
Tilhengerfeste: Ja, 2400 kg.
Bagasjevolum: 500 - 1720 liter

Pris fra