BMW X5 M

Ytelse og nytelse

BMW X5-modellen har vært en av BMW sine mest populære modeller helt siden den ble lansert for snart 20 år siden - og det er ikke uten grunn!
Kvalitet og komfort går hånd i hanske med rålekkert design og romslig plass, selvfølgelig med den ikoniske kjøregleden BMW er kjent for.

Modellnavn: BMW X5 M (F95, G05)
Kategori: SUV, M
Motoreffekt: 625 hk
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon fra 0-100 km/t: 3,9 sek
Tilhengerfeste: Ja
Bagasjevolum: 650 - 1870 liter
For mer teknisk data se her.

Innvendige M detaljer

Med i moderniseringen får vi her i passasjerområdet en lyslist med M-logo og M-spesifikk grafikk som understreker det tekniske underlaget i bilen du sitter i. 
For føreren er Curved Display med spesiell M-visning det mest iøynefallende, displaykombinasjonen for instrumentdisplay og kontrolldisplay. Kan betjenes via touch eller midtkonsollen. 

M-skinnratt er et must i denne bilen, for det optimale grepet og multifunksjonene som finnes der. Også M-girspaken finnes i midtkonsollen, med markante røde designelementer står den for det sportslige særpreget. 

Maksimal sportslighet

Baklyktene har den eksklusive X-designen som fremhever både karakter og familiebånd. Sammen med den rå M-logoen gir det allerede en indikator om at dette ikke er en vanlig bil som sådan. 

Fronten er som vanlig i X-serien preget av nyregrillen i røft format, luftinntak og detaljer som understreker at bilen er bygget for optimal kjøredynamikk. De adaptive LED-frontlyktene har en ekstra sportslig effekt i M lys Shadow Line, den gir om mulig enda mer konsentrert utseende. 

Prisliste

BMW X5 M60i xDrive

Kategori: SUV, M
Motoreffekt: 530hk
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon fra 0-100 km/t: 4,3 sek
Tilhengerfeste: Ja
Bagasjevolum: 650 - 1870 liter

Pris fra