Den lekre X6-en

Den nye BMW X6 polariserer og provoserer. Som den første i sitt slag står denne X6-en mer enn noensinne for en selvstendig og selvsikker karakter. 

En sportslig SUV med coupé-inspirert profil, fem sitteplasser og god plass til bagasje. Kommer med bensin eller dieselmotor. 

X6 + M = sant

H2

Så hva får man ved å mikse X6 med M-logoen?  En råtøff bil som har høyden og størrelsen til en SUV,  og råskapen til en M-modell. Enda litt større enn lillebror BMW X4 M, og man ser jo sammenligningene - typisk denne coupé-silhouetten.  En sjelden bil å se som sådan, dog ofte i tøffe farge og detalj-kombinasjoner. 

Innsiden er like lekker som utsiden

Lekkert interiør spiller bilen godt, med M skinnratt som gir en sportslig og direkte styrefølelse. Med multifunksjoner, svarte detaljer, skinn-rattkrans og tommelstøtter er styringen ingen problem.
Sportssetene er selvfølgelig ergonomiske og med korsryggstøtte for å sikre optimal komfort. I likhet med dashbordet er disse dekket med høykvalitets, Sensafine kunstig skinn med dekorsømmer. 

Bilen kommer også med BMW Curved display og omgivelsesbelysning. 
Curved Display er betjeningselementer som gjør hver interaksjon til en multimedia opplevelse. 

Skiller seg imponerende ut

Det er en markant front som møter deg, med "Iconic Glow" frontgrillbelysning som gjør det ekstra synlig og kult når dagslyset forsvinner. 

Denne bilen kan leveres med den nye lakkfargen "Atlantis metallic" som gir et atletisk utseende sammen med kombinasjonen med alterantive 22" BMW Individual lettmetallfelger. 

Fra baksiden blir man forbløffet hver gang, en lekker ende på en tøff bil. Dobble enderør estetisk plassert på begge sider av bilens hekk, gir en kraftig tilstedeværelse både uten og med lys i de tredimensjonale LED-baklysene. 

Råskap med fire hjul

Detaljen som viser her rett til høyre for hjulbuen er en Air Breather, den estetiske delen av den fanger opp det markante og rettlinjede frontdesignet. Den fysiske delene av det er at en forbedrer aerodynamikken til denne bilens høyeffektive drivverk. 
Fronten er som vanlig preget av den karakteristiske nyregrillen, men denne gang også med en stor M-logo. En ekstra touch som gir kjøretøyet en kraftig og sportslig utstråling. 

BMW X6 xDrive40i M sport

Kategori: SUV
Motoreffekt: 381 hk
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon 0-100 km/t: 5,4 sek
Tilhengerfeste: Ja
Bagasjeromsvolum: 580 - 1530 liter

Pris fra

BMW X6 M Competition

Kategori: SUV, M
Motoreffekt: 625 hk
Drivverk: Firehjulsdrift
Akselerasjon 0-100 km/t: 3,9 sek
Tilhengerfeste: Ja
Bagasjeromsvolum: 580 - 1530

Pris fra