BMW Z4

Friheten til en roadster

En modell man ikke ser så mange av her i Norge, BMW Z4 roadster. En roadster defineres som et lavt og enkelt kjøretøy med åpen topp, to dører og seter som er laget for sportslig kjøring. 

Ta en titt under!

Kompromissløs

Frontgrillen har flott høyglanset krom som omringer BMW frontgrillen i nettingdesign, M spesifikke frontskjørt, hekkskjørt og sideskjørt i bilens farge. Denne roadsteren har M aerodynamikkpakken som optimaliserer de aerodynamiske egenskapene og gir bilen enda mer dynamisk tilstedeværelse. 

Baklysene ser ekstremt smale ut og strekker seg langt ut på siden av kjøretøyet over diffusoren og enderørsdekslene som formelt fullfører det atletiske utseendet bakfra mot veien. 

M-ifisert letthet

Tøffe komfortable M spesifikke sportsseter for fører og passasjer - her sitter man dypt med god sidestøtte og god hodestøtte. Innvending ser man igjen flere av de karakteristiske M-detaljene som forventes av M-modeller. 
Bilen har Harman Kardon surroundlydsystem som virkelig setter standarden for fullverdig kjøreopplevelse både med og uten kalesjen på.  God tur!

BMW Z4 M40i


Pris fra

1 042 580 kr