INEOS GRENADIER

Endelig i Norge!

Vi ønsker INEOS Grenadier velkommen til Norge - nærmere bestemt Bavaria Oslo.

En bil som kommer med et nytt perspektiv på terrengbilsutvikling gjennom å kombinere robust britisk bilånd og tysk ingeniørkunst. Bilen er konstruert for å kunne gjøre jobben i alle forskjellige værforhold. INEOS Grenadier er skapt for å gi deg klassens beste terrengegenskaper, holdbarhet og pålitelighet til de som er avhengige av et kjøretøy som arbeidsverktøy, uansett hvor de er i verden. 

Bilen er basert på solid og kjent teknologi fra de beste leverandørene på sitt fagfelt, blant annet: 
Motor som er produsert av BMW - den prisbelønnede 3liters turbomotoren, girkasse fra ZF, akslinger fra Carraro, seter fra Recaro, og en konstruksjon som er utført av Magna. 
INEOS Grenadier kommer både som 2-seter og 5-seter og Pick-Up, med både bensin og dieseldrevet 6-sylinders motor. 

Velkommen til INEOS showroom hos Bavaria Oslo!

 

Egenskaper på toppnivå

En allsidig bil med imponerende kapasiteter - rikelig med lasteplass, kraftig trekkraft og mulighet for å sikre last på taket. Denne modellen gir deg friheten til å håndtere hengervekt på opptil 3,5 tonn - og lasterommet imponerer med hele 2000 liters kapasitet. Når behovet for berging av deg selv eller andre oppstår, trer den imponerende vinsjkraften på 5,5 tonn godt til.

Bilens understell er pulverlakkert og behandlet med KTL katodisk rust beskyttelse, ideelt for krevende nordiske forhold. Dette gjør at du får med en solid rustgaranti på 12 år. Bilen er også IP54K-klassifisert som betyr at kabinen ikke tar skade av å kjøre i leire. Inni bilen finnes det fem dreneringsventiler som gir deg muligheten til å skylle bilens gulv innvendig. 

Eleganse og komfort

En kompromissløs bil med et klassisk terrengbilutseende som også sjarmerer innvendig. Cockpiten er utstyrt med midtkonsoll som vi kjenner igjen fra andre terrengbiler. Knappene er fortsatt til stede, og selv om det er begrenset av store skjermer og displayer innvendig - noe vi ofte forventer i moderne biler - har de inkludert en integrert berøringsskjerm øverst og på midtkonsollen. Dette gir bilen et oppdatert preg. de røffe detaljene, som for eksempel rattet med skinndetaljer og knapper som gir et sporty men kvalitetsbevisst uttrykk. Stolene er hentet fra RECARO og sikrer behagelige sittestillinger samtidig som de holder deg trygt på plass. 

INEOS Grenadier Station wagon


Pris fra

Ta kontakt for pris og info. 

INEOS Grenadier Utility Wagon


Pris fra

Ta kontakt for pris og info.