Quartermaster - en pick-up utenom det vanlige!

Vår aller første pick-up! Designet og utstyrt til å takle de tøffeste oppgavene i krevende forhold. God kvalitet i alle ledd og kjente merkenavn som seter fra RECARO, ZF-girkasse med mer. 
Den er iøynefallende kul og man drar kjensel over til bilmodeller med engelske aner. Det finnes et hav av mulighet for ekstrautstyr og tilvalg - kanskje et taktelt for å kunne sove over? Kanskje en ekstra vinsj for å kunne jobbe på en måten?

Muligheten er mange - kom innom oss i showroomet vårt i Oslo og snakk med Aleksander. 

Masterpiece

En aldri så liten cockpit, men i en således oppgradert versjon. I tillegg til digital skjerm så har man et godt utvalg fysiske knapper - og er ikke det ekstra kult da? 

Både fører og passasjerer sitter komfortabelt i stolene fra RECARO. Veistøyen forsvinner mer enn man skulle tro, for selv dette beistet kjører rundt uten å bråke noe spesielt mer enn tilsvarende. 

Klar for alle mulige scenarioer

Et lasteplan kan alltids komme godt med - og her i en splitter ny og tøff bil som virkelig kan skilte seg med modernisme blandet med eldre trekk. Detaljer i fleng og LED lykter som setter et flott preg på bilen. 

INEOS Quartermaster


Ta kontakt for info og pris.