BMW i3

Nesten nye BMW i3

Kontakt din forhandler for å høre mer om i3 modellen og tilgjengelighet. Da denne bilen er utgått fra BMW sin produksjon er den ikke lenger mulig å bestille fra fabrikken. Flere av våre bruktbilavdelinger har derimot nesten nye BMW i3 tilgjengelig.  Finn din nærmeste forhandler her og se vårt utvalg av bruktbiler annonsert her.

BMW i3 Rekkevidde

Teoretisk er elbilen oppgitt med 280-310 km rekkevidde (WLTP) i praksis vil dette avhenge av kjørestil, sesong og ting som AC og varmebruk. For å få maksimal rekkevidde på vinteren anbefaler Bavaria en gjennomsnitt-temperatur i bilen på rundt 20 grader samt at man heller bruker setevarmer enn å skru opp temperaturen i bilen. Les me rom rekkevidden til en BMW i3 om vinteren her.

BMW i3s
BMW i3 kommer også i en enda mer sporty versjon; BMW i3s. i3s har 184 hestekrefter kontra BMW i3 som har 170. Interiøret og eksteriøret på BMW i3s vil ha et mer sporty preg samt at den er tilgjengelig i flere farger enn BMW i3. BMW i3 har et meget estetisk interiør med en kombinasjon av matt tre, mykt skinn og ull. Interiøret kan tilpasses etter dine ønsker.

BMW i3 Dekk og bagasjerom
BMW i3 har smalere dekk enn de andre BMW modellene. BMW i3 er konstruert for å være en ren elbil og for å ha et lavt energiforbruk, dermed er det smartere å ha tynnere hjul da dette gir økt rekkevidde. I tillegg gir det mindre rullemotstand og gir et bedre veigrep på vinterføre.

Bagasjerommet på BMW i3 er større enn hva de fleste tror. Med god takhøyde og et bagasjerom på 260 liter gjør at man får plass til både barnevogn og andre ting. Se bagasjerommet til en i3 her.

Lading
Med bilen følger det med to ladekabler, en ladekabel som kan benyttes på ladestasjoner og en nødlader som kan benyttes i ordinær stikkontakt når man ikke har en ladestasjon tilgjengelig. Vi anbefaler at man kjøper en hjemmelader. Med en hjemmelader kan du lade tryggere og mer effektivt enn med vanlig stikkontakt. Vi kan levere hjemmelader både med og uten montering.

Skal du kjøpe en BMW anbefaler vi at du også kjøper BMW serviceavtale. Med en serviceavtale vil du spare betydelig enn om du betaler per service.

BMW i3 – en svært bærekraftig bilmodell

Designet på BMW i3 er preget av bærekraftige materialer og praktiske detaljer. Dette er bilen for deg som vil vise at du bryr deg om miljøet!

Fabrikken som produserer BMW i3 er noe ulik en vanlig bilfabrikk, for eksempel kommer all elektrisitet fra vindmøllekraft og alt grøntarealer rundt området beites av sauer slik at man skal unngå mest mulig utslipp.

Hele veien tenker fabrikken på hvordan de kan spare miljøet. På fabrikken i Tyskland brukes det 50 % mindre vannproduksjon enn i en vanlig bil, dette fordi de slipper nedkjøling av materialet ettersom bilen er laget av karbon og plast. BMW kjøpte opp en av verdens største karbonplantasjer kun for å produsere BMW i3. I tillegg leverer de også karbonråstoff til andre leverandører.

BMW i3 er laget av en svært høy prosentandel resirkulerbart materiale. Alt av materiale og fargestoffer er naturlige produkter. Oliven er blant annet brukt for å farge interiørstoffet og alt stoffet er organisk. Skinnet i bilen kommer fra frittgående kuer. I tillegg brukes det langt mindre av de farlige stoffene i BMW sine batterier.

Og ingenting av dette går utover kjøregleden!

Rekkevidde om vinteren
Her er noen råd og tips fra Bavaria om hvordan du kan få maksimalt ut av din elbil om vinteren. Se her.

Se vårt utvalg av BMW elbiler.

Kampanjer som gjelder for BMW i3: