BMW i3

Nesten nye BMW i3

Kontakt en av våre forhandlere for å høre mer om BMW i3 modellen og tilgjengelighet. Denne modellen er dessverre utgått fra BMW sin produksjon og er dermed ikke mulig å bestille. Derimot har flere av våre bruktbilavdelinger nesten nye BMW i3 tilgjengelig. Finn nærmeste forhandler her og se litt av vårt utvalg av bruktbiler annonsert her. 

 

BMW i3 – en svært bærekraftig bilmodell

Designet på BMW i3 er preget av bærekraftige materialer og praktiske detaljer. Dette er bilen for deg som vil vise at du bryr deg om miljøet! Fabrikken som produserer BMW i3 er noe ulik en vanlig bilfabrikk, for eksempel kommer all elektrisitet fra vindmøllekraft og alt grøntarealer rundt området beites av sauer slik at man skal unngå mest mulig utslipp. Hele veien tenker fabrikken på hvordan de kan spare miljøet. På fabrikken i Tyskland brukes det 50 % mindre vannproduksjon enn i en vanlig bil, dette fordi de slipper nedkjøling av materialet ettersom bilen er laget av karbon og plast. BMW kjøpte opp en av verdens største karbonplantasjer kun for å produsere BMW i3. I tillegg leverer de også karbonråstoff til andre leverandører. BMW i3 er laget av en svært høy prosentandel resirkulerbart materiale. Alt av materiale og fargestoffer er naturlige produkter. Oliven er blant annet brukt for å farge interiørstoffet og alt stoffet er organisk. Skinnet i bilen kommer fra frittgående kuer. I tillegg brukes det langt mindre av de farlige stoffene i BMW sine batterier. Og ingenting av dette går utover kjøregleden!

Versjoner og rekkevidde

BMW i3 har 170hk, hvorav den mer sporty versjonen BMW i3s har 184 hk og et litt annet fargespekter enn standardutgaven. 

Interiørmessig er det et estetisk fint utseende med kombinasjoner av matt tre, mykt skinn og ull. 

Rekkevidden er oppgitt med 380 - 310 km (WLTP), i praksis vil dette avhenge av kjørestil, sesong og annet som bruk av klima og varmeanlegg. For å få maksimal rekkevidde på vinteren anbefaler Bavaria en gjennomsnitts-temperatur i bilen på ca. 20 grader.

Bagasjeplass

Større enn du skulle tro!

Bagasjerommet på BMW i3 er større enn hva de fleste tror. Med god takhøyde og et bagasjerom på 260 liter så er det plass til både barnevogn og andre ting. Til å være en liten bil er vi positivt overrasket over hvor hendig plassen er for bagasje i forskjellige former. 

 

 

Lading av din BMW 

Sammen med din nye bil følger det med to ladekabler, en ladekabel som kan benyttes på ladestasjoner og en nødlader som kan benyttes i ordinær stikkontakt når man ikke har ladestasjon tilgjengelig. Vi anbefaler at man kjøper en hjemmelader - slik at man kan lade tryggere og mer effektivt enn med en vanlig stikkontakt. 
Rekkevidde om vinteren

Her er noen råd og tips fra Bavaria om hvordan du kan få maksimalt ut av din elbil om vinteren.