BMW i5 M60

Vi ønsker sportssedan i5 M60 gledelig velkommen!

M-versjonen av verdens viktigste business-sedan er også elektrisk!

Om ikke ekte elektrisk kjøreglede var nok - har man her et operativsystem og teknologi som gjør hele opplevelsen for både fører og passasjer til en glede! Verdenslanseringen av elektrifiseringen av 5-serie var i Mai 2023 - her ble det lansert to versjoner i første omgang, denne M-versjon i5 M60 og i5 eDrive40. Nå er det bare å vente til oktober måned, da kommer de første bilene til å rulle ut på norske veier. Videre vil det våren 2024 bli lansert en touring versjon også!

 

Forskjeller fra tidligere generasjoner

Som den 8. generasjonen 5-serie, ser vi endelig en helelektrisk utgave av denne populære modellen, samtidig har den vokst litt i både lengde og høyde. Med nyere utforming av både interiør og eksteriør fremstår den som oppgradert på mange. Den velkjente nyregrillen består fortsatt, men i litt ny drakt - kanskje enda mer fremtredende med bredere ramme. Frontlyktene har fått en aldri så liten nytolkning av de doble frontlyktene. Silhuetten er fortsatt elegant buet - det er enkelt å se hvilken familie den tilhører.

Nytt med denne modellen er at BMW i5 nå også kan tilby to nye ladeløsninger hvor målet er å optimalisere ladeøkten til å lade med høyest mulig effekt - lengst mulig. I tillegg vil løsningen Plug&Charge også være tilgjengelig på denne modellen. Dette gir deg som bruker en enklere ladeprosess da teknologien tillater å samle flere ladeavtaler i ett. BMW viser nok en gang at elektrifiseringen av bilparken aldri går på bekostning av hverken kjøreglede, kvalitet eller ytelse.

Prisliste

BMW i5 M60 xDrive

Modellnavn: BMW i5 M60 xDrive (G60)
Kategori: Elbil, sedan, M
Rekkevidde (WLTP): Inntil 516 km
Motoreffekt: 601 hk
Drivverk: Firehjulsdrift
Tilhengerfeste: Ja, tillatt hengervekt 2.000 kg

Pris fra

1 149 900 kr