Verdens første elkombi - kom og opplev MG5

En moderne, familievennlig bil til gunstig pris. Komfortable seter og stilrent interiør gjør det deilig å kjøre bilen og behagelig for passasjerene både på korte såvel som lange bilturer. Et stort bagasjerom kan modellen også skilte med, faktisk så stort at det rommer både barnevogn, hundebur og bagasje - her har man virkelig mye fleksibilitet. 

Som om ikke bagasjerommet var stort nok, så kan man også legge ned 40/60 setekombinasjon ved bruk av bagasjeluken. En liten funfact - det er hele 27 oppbevaringsrom i denne bilen! Tilhenger kan man også dra - og takbøyler fås kjøpt og montert, så kan du utnytte enda mer lasteevne.

Her får du plass til mye!

Får man noengang nok bagasjeplass i en familiebil?
Her får man hele 1367 liter å stappe med bagasje etter behov. Modellen skilter også med god plass i kupéen.

Romslig og minimalistisk

Et moderne innvendig miljø med god plass til både fører og passasjerer.
Gode seter med polstringer på sidene for maksimal støtte. Med varme i setet kan du være sikker på å holde deg varm selv på de kaldeste vinterdagene.

Moderne touchskjerm

Med en ti tommers infotainmentskjerm på midten av dashbordet, ser kupéen særdeles moderne ut. Her snakker vi fantastisk bildekvalitet på et tydelig display som kan kobles til din telefon og gi deg all underholdning du trenger under ladeøkter eller kjøreturer. Skjermen er til for å gi deg som fører og bruker en intuitiv og positiv kjøreopplevelse.

MG5 Comfort

MG5 Comfort
Kategori: Elbil, Stasjonsvogn.
Rekkevidde (WLTP): Inntil 400 km*
Drivverk: Fremhjulsdrift
Tilhengervekt: 500 kg

Pris fra

349 990 kr

MG5 Luxury

MG5 Luxury
Kategori: Elbil, Stasjonsvogn.
Rekkevidde (WLTP): Inntil 380 km* 
Drivverk: Fremhjulsdrift
Tilhengervekt: 500 kg

Pris fra

364 990 kr