MINI Cooper Electric

En ny generasjon MINI Cooper

Gokart-følelsen i elektriske MINI Cooper i ny utkledning! Enkel men sofistikert, nytenkende med tradisjonsrik historie.

Utvendig så ser man oppgraderingene som heldekkende karosseri, hjulbuene er i ett med resten - dette gir nye spennende linjer og balanserte proporsjoner. Et vakkert skue!
En enkel og stilren oppgradering innvendig er det også å finne - for eksempel har det runde instrumentpanelet og displayet som har fulgt Cooper gjennom generasjoner blitt byttet ut, med det som er verdens aller første 240 mm runde OLED-display skjerm. Her finnes alle tilkoblingsmuligheter man trenger som gjør ditt bilhold ekstra gøyalt og praktisk. 

MINI Cooper kommer i to versjoner - sees lenger ned på siden. 

Lekre detaljer innvendig

Innvendig finner man et minimalistisk utseende med intuitiv tech som bonus. Kanskje det første man legger merke til er den helt nye OLED-skjermen. Den første av sitt slag - og den mest ikoniske. Den runde formen som har fulgt MINI gjennom alle generasjoner er nå blitt til verdens aller første runde OLED digitale skjerm.  Ser man rundt seg vil det være andre detaljer enn hva vi er vant til, men også dashbordet har fått seg en oppgradering. Hvilke detaljer velger du i din neste MINI Cooper?

Utvendige oppgraderinger

Det er et par endringer på eksteriøret som virkelig skiller seg fra tidligere generasjoner, blant annet har det blitt mer sømløse overganger fra karosseri til hjulbuene og grillen, bilen virker mer "hel" og bredere over hekken. 

En snerten Cooper med plass til det som behøves i hverdagen og på mindre utflukter.

Prisliste

Se oversikt over versjoner og fra-priser her: 

MINI Cooper E

Kategori: Elbil
Type: 3-dørs
Rekkevidde (WLTP): 305 km
Motoreffekt: 184 hk


Pris fra

313 919 kr

MINI Cooper SE

Kategori: Elbil
Type: 3-dørs
Rekkevidde (WLTP): 402 km
Motoreffekt: 218 hk


Pris fra

343 963 kr