Nye MINI Countryman

Bensinversjon og 100 % elektrisk SUV

Endelig er den nye her - og snart også i elektrisk versjon!

Enda et nytt tilskudd i MINI-familien; og denne gang endelig også i helelektrisk versjon!
Den elektriske versjonen lanseres 07. Februar 2024 og er klar for bestilling samme dag. Vi gleder oss.
Her er et knippe av de lekre mulighetene som finnes: 
Samling av nye MINI Countryman Elektrisk SUV

 

Den karakteristiske formen og utseendet som vi kjenner så godt viser nok en gang igjen i denne helelektriske versjonen. En SUV med oversikt og kontroll på alle veier du måtte ønske å kjøre - med en rekkevidde på opptil 462 km. Utseendet er kult og oppdatert - mer røft i looken som får frem det sportslige ved modellen. Innvendig finner man fem seter i elegant men minimalistisk stil. Vi er galde for at det runde displayet innvendig ikke har forsvunnet, men at det kommer som verdens første runde 240 mm OLED-display er kult!

OLEDskjermen

 

Helt siden den første generasjonen av MINI Countryman kom til verden i 2010 har denne modellen vært en suksess. Den har alltid vært den "store" MINI-en, med SUV som betegnelse og større lasterom og coupé - de siste årene har vi altså sett en kul utvikling som innebar overgangen fra kun fossilt til å bli en ladbar hybrid og nå er verden altså klar for en helelektrisk versjon. 

 

Innvendige fornyelser

Stilrent interiør av høy og god kvalitet. Perfekt for din komfort og bedre for kloden når alle materialer er resirkulerte. 

Avhengig av hvilken av de fire stil-alternativene du velger, Essential, Classic, Favoured eller JCW style - vil din bil bli unik. 
Her kommer det inn designdetaljer på alt fra taktrekk, setetrekk, ratt og dashbord - myke tekstiler og sarte farger som utspeiler velvære og varme. 

Når maksimalistisk møter minimalistisk

Fortsatt i kjent MINI-stil, men en litt mer minimalistisk bil. Vi er tilbake med et robust utseende, tøffe detaljer - kanskje mer maskuline enn forventet? Her har det unødvendige og for noen, overflødige blitt skrelt bort. Igjen står vi med en puristisk og progressiv tilnærming som skal sammenfalle med dagens teknologi og sammenkobling.
Samtidig som noe forsvinner, har bilen i seg selv blitt hele 13 centimetere større enn noen gang før og virkelig en bil man legger øyene på!

MINI Countryman E

Driftstype: Elektrisk, SUV
Motoreffekt: 204 hk
Akselerasjon 0-100 km/t: 8,6 sek
Elektrisk rekkevidde (WLTP): 462 km

Pris fra

Fra 414 038 kr

MINI Countryman SE ALL4

Driftstype: Elektrisk med firehjulsdrift, SUV
Motoreffekt: 313 hk
Akselerasjon 0-100 km/t: 5,6 sek
Elektrisk rekkevidde (WLTP): 433 km

Pris fra

Fra 449 090 kr