Jobbe i Bavaria

I Bavaria har vi mange spennende stillinger innen verksted, bilskade, salg, service, økonomi / finans og administrasjon, for å nevne noen. Vi er mer enn 350 dedikerte medarbeidere, som jobber med utgangspunkt i våre verdier; ydmykhet, respekt og ærlighet.

Bavaria skal være en attraktiv arbeidsplass, som er best på det vi gjør, og hvor våre medarbeidere skal utvikle seg og lykkes. Vi har et sterkt fokus på visjon og verdier, og er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus. Vi ønsker engasjerte medarbeidere – som motiverer både seg selv og andre i en tidvis hektisk hverdag, som liker å jobbe med Premium brands, og som har et felles ønske om suksess.

Ledige stillinger i Bavaria 

Vi er alltid på utkikk etter ambisiøse, entusiastiske og talentfulle medarbeidere som ønsker å utvikle seg og lære. Våre medarbeidere er vår mest verdifulle ressurs, og et godt arbeidsmiljø er nødvendig for at vi skal kunne yte servicen våre kunder og produkter fortjener.

(Om du kunne tenkt deg å bli lærling i Bavaria kan du lese mer om dette under fanen «lærlinger».)

Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer deg med verdiene våre – ydmykhet, respekt og ærlighet - kan du passe godt inn hos oss.