Om Bavaria

Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede.

I dag er vi en av Nordens største BMW og MINI-aktører. Vi forhandler vi BMW i Stavanger, Bryne, Oslo, Gardermoen, Lillestrøm, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Farsund, Ålesund, Molde, Kristiansund, Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Stockholm, Uppsala, Gävle og Skellefteå. Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS.

 www.bavaria.no

 

Selskapsinformasjon: 
Bavaria Norge AS
Fabrikkveien 36
4033 Stavanger 
Org.nr: 960 804 953

Generelle henvendelser kan sendes til personvern@bavaria.no. 

 

Om Hedin Automotive
Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS. Hedin Automotive Norge driver også BMW- og MINI-grupperingen Hedin Automotive Sveits og Bavaria Oy i Finland, og er med det en av de største BMW-forhandlerne i Europa. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW, Koed i Danmark og Norge og BNC Nordic Distribution inngår også i selskapet sammen med Hedin Performance Cars (Porsche i Norge). Hedin Automotive omsetter for over 13 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 400 ansatte. Hedin Automotive er et heleid datterselskap av Hedin Mobility Group.

 www.hedinautomotive.no

Pressemeldinger

Bavaria utvider merkeporteføljen: bli...

Bavaria Norge utvider porteføljen, og blir i juni forhandler av det kinesiske...

Les mer
Hedin Performance Cars satser videre ...

Hedin Performance Cars økte i 2021 sin eierandel i Porsche Center Son fra 51 til 91...

Les mer
Bavaria ekspanderer i Sverige og...

Hedin Mobility Group har inngått avtale om å kjøpe BMW-forhandlerne Mats Lindholms...

Les mer

Pressekontakt: Sissel Wiedenmann, Kultur- og kommunikasjonsdirektør Hedin Automotive
Mob: + 47 993 17 150, sissel.wiedenmann@hedinautomotive.no