Om Bavaria

Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede.

I dag er vi en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere. Vi forhandler vi BMW i Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Bryne, Lillestrøm, Stockholm, Uppsala, Gävle og Skellefteå, og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Stockholm og Uppsala.

Bavaria inngår i Hedin Automotive AS, et heleid datterselskap av svenske Anders Hedin Invest AB, sammen med Hedin Performance Cars (Porsche) og GS Bildeler (Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW). I 2017 omsatte vi for over seks milliarder NOK og solgte 21 500 biler. Hedin Automotive sysselsetter i dag flere enn 750 ansatte i Norge og Sverige.

 

Om Anders Hedin Invest AB

Anders Hedin Invest er et svensk familiekonsern som ble etablert i 1985 av far Ingemar og sønn Anders Hedin. Konsernet som i dag er et av Europas største bilkonsern, driver 100 bilanlegg og forhandler 31 varemerker Sverige, Norge og Belgia

Hedin Automotive inngår i Anders Hedin Invest-konsernet sammen med Hedin Bil AB, Klintberg & Way-konsernet, Mabi Hyrbilar, Car to Go Sweden, Hedin IT og I. A Hedin Fastighetskoncernen Tuve Bygg AB. Anders Hedin Invest er også deleier i Lasingoo Sverige AB. 

Konsernets totale omsetning forventes å nå 30 milliarder SEK i 2018, og vil sysselsetter flere enn 3 200 medarbeidere.

Les mer om Anders Hedin Invest

Pressemeldinger

Hedin Automotive kjøper seg inn i...

Hedin Automotive kjøper 67% av aksjene ved en rettet emisjon i importør- og...

Les mer
Bavaria Sverige Bil har tillträtt Iva...

Lördagen den första september tog Bavaria Sverige Bil över driften av BMW och...

Les mer
100 anläggningar i Norra Europa när...

Expansionen i norra Sverige fortsätter och den beräknade försäljningen väntas öka m...

Les mer

Pressekontakt: Sissel Wiedenmann, Kommunikasjonsansvarlig Hedin Automotive
Mob: + 47 993 17 150, sissel.wiedenmann@hedinautomotive.no