Om Bavaria

Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede.

I dag er vi en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere. Vi forhandler vi BMW i Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Bryne, Ålesund, Molde, Kristiansund, Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Stockholm, Uppsala, Gävle og Skellefteå.

Bavaria inngår i Hedin Automotive AS, et heleid datterselskap av svenske Hedin Bil AB, sammen med Hedin Performance Cars (Porsche) og GS Bildeler (Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW). I 2017 omsatte vi for over seks milliarder NOK og solgte 21 500 biler. Hedin Automotive sysselsetter i dag flere enn 750 ansatte i Norge og Sverige.

 

Om Hedin Bil AB

Hedin Bil AB er et svensk familiekonsern som ble etablert i 1985 av far Ingemar og sønn Anders Hedin. Konsernet som i dag er et av Europas største bilkonsern, driver flere enn 115 bilanlegg og forhandler 32 varemerker Sverige, Norge og Belgia

Hedin Automotive inngår i Anders Hedin Invest-konsernet sammen med Hedin Bil AB, Klintberg & Way-konsernet, Mabi Hyrbilar, Car to Go Sweden, Hedin IT og I. A Hedin Fastighetskoncernen Tuve Bygg AB. Anders Hedin Invest er også deleier i Lasingoo Sverige AB. 

Konsernets totale omsetning forventes å nå 30 milliarder SEK i 2018, og vil sysselsetter flere enn 3 200 medarbeidere.

Les mer om Hedin Bil AB

Pressemeldinger

Hedin Performance Cars erhöht Anteil ...

Hedin Performance Cars ist ein bedeutender Händler für Porsche in Skandinavien. Das...

Les mer
Hedin Performance Cars förvärvar...

Hedin Performance Cars är en betydande aktör för Porsche i Skandinavien. Nu förvärv...

Les mer

Pressekontakt: Sissel Wiedenmann, Kultur- og kommunikasjonsdirektør Hedin Automotive
Mob: + 47 993 17 150, sissel.wiedenmann@hedinautomotive.no