Om Bavaria

Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede.

I dag er vi en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere. Vi forhandler vi BMW i Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Bryne, Ålesund, Molde, Kristiansund, Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Stockholm, Uppsala, Gävle og Skellefteå.

Bavaria inngår i Hedin Automotive AS, et heleid datterselskap av svenske Hedin Bil AB, sammen med Hedin Performance Cars (Porsche) og GS Bildeler (Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW). I 2017 omsatte vi for over seks milliarder NOK og solgte 21 500 biler. Hedin Automotive sysselsetter i dag flere enn 750 ansatte i Norge og Sverige.

 

Om Hedin Bil AB

Hedin Bil AB er et svensk familiekonsern som ble etablert i 1985 av far Ingemar og sønn Anders Hedin. Konsernet som i dag er et av Europas største bilkonsern, driver flere enn 115 bilanlegg og forhandler 32 varemerker Sverige, Norge og Belgia

Hedin Automotive inngår i Anders Hedin Invest-konsernet sammen med Hedin Bil AB, Klintberg & Way-konsernet, Mabi Hyrbilar, Car to Go Sweden, Hedin IT og I. A Hedin Fastighetskoncernen Tuve Bygg AB. Anders Hedin Invest er også deleier i Lasingoo Sverige AB. 

Konsernets totale omsetning forventes å nå 30 milliarder SEK i 2018, og vil sysselsetter flere enn 3 200 medarbeidere.

Les mer om Hedin Bil AB

Pressemeldinger

Hedin Performance Cars utvider i Norg...

Hedin Performance Cars er en betydelig aktør for Porsche i Norge og Sverige. Nå har...

Les mer
Hedin Performance Cars kåret til en a...

Porsche-forhandleren Hedin Performance Cars ble i oktober sertifisert av Great Pla...

Les mer
Bavaria er kåret til en av Norges Bes...

I mars ble Bavaria kåret til en av Sveriges beste arbeidsplasser™ av Great Place to...

Les mer

Pressekontakt: Sissel Wiedenmann, Kultur- og kommunikasjonsdirektør Hedin Automotive
Mob: + 47 993 17 150, sissel.wiedenmann@hedinautomotive.no